stiri rock

Vino cu prietenii la concertul Haggard de la Bistriţa!

Vino cu prietenii la concertul Haggard de la Bistriţa!
Acum la 3 bilete cumpărate primeşti unul gratis!

Cumpără-ţi acum bilet împreună cu prietenii la concertul bce va avea loc pe data de 14 august la Tabăra Medievală Bistriţa. În perioada 19 iulie - 1 august la achiziţionarea a 3 bilete primeşti 1 bilet gratis! Promoţia este valabilă în toate cele trei reţele de vânzare: Eventim, TicketPoint şi Biletoo pentru pachetele de 3+1 bilete achiziţionate simultan. Biletele (abonamentele) sunt valabile pe toată perioada festivalului.

Tabăra Medievală va avea loc la Bistriţa-Heidenfeld în perioada 13-15 August 2010. Formaţia germană Haggard, cea mai importanta trupă de medieval-symphonic-metal din Europa, va susţine un concert pe data de 14 August. Spectacolul va fi unul cu totul special. Haggard va interpreta melodii din repertoriul propriu într-o orchestraţie exclusivă, cu elemente specifice medievale, dar promite şi alte surprize. Trupa, în cea mai extinsă formulă a sa, se va deplasa la Bistriţa cu un autocar special, iar pe scenă vor urca 18 muzicieni. În cadrul taberei vor mai avea loc două recitaluri extraordinare, pentru data de 13 august fiind programat concertul formatiei Trooper cu opera rock Vlad Tepes, iar pe data de 15 august ungurii de la VAN vor susţine un concert de rock-medieval. În timpul zilelor vor avea loc diferite spectacole medievale cu cavaleri, cai, dansuri şi muzică medievală cu cimpoaie şi tobe.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală Bistriţa Medievală în colaborare cu Primăria Municipiului Bistriţa şi Asociaţia Culturală Româno-Irlandeză. 
Programul festivalului precum şi alte informaţii sunt disponibile pe pagina www.bistritamedievala.ro.

Sursa: Asociaţia Culturală Bistriţa Medievală
MAI MULTE DESPRE Haggard, Trooper
Posted by Dragos P., at 14:15 |  July 21, 2010  | 0 Comentarii  | 2276 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Vino cu prietenii la concertul Haggard de la Bistriţa!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri