stiri rock

Vino sa asculti 'Get it On' live! 20% discount la biletele T.REX de joi pana duminica

Vino sa asculti 'Get it On' live! 20% discount la biletele T.REX de joi pana duminica

Finalul de săptămână vine cu veşti bune pentru iubitorii de rock clasic: de joi până duminică, oricine achiziţionează un bilet pentru show-ul pe care trupa britanică T.Rex îl va susţine în Hard Rock Cafe pe 29 martie, beneficiază de un discount de 20%.

Promoţia este valabilă din 26 până în 29 ianuarie şi este disponibilă în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului şi Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro.


Britanicii de la T.Rex au făcut istorie pe scena glam în anii ‘70, iar în prezent continuă să aibă o activitate bogată. T.Rex a susţinut doar în 2011 peste 50 de concerte în Europa, iar showurile lor sunt considerate adevărate portaluri de călătorie în timp, ei recreând, la fiecare concert atmosfera încinsă şi pătimaşă din perioada de aur a muzicii glam. Orice reprezentaţie include hituri precum: Ride a White Swan, Hot Love, Jeepster, Get it On, 20th Century Boy, Children of the Revolution, Telegram Sam, Metal Guru.


Posted by Ruxia Sandru, at 16:50 |  January 25, 2012  | 0 Comentarii  | 2632 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Vino sa asculti 'Get it On' live! 20% discount la biletele T.REX de joi pana duminica

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri