stiri rock

Vocalul DeadEyeDick spitalizat si operat de urgenta pe creier!

Vocalul DeadEyeDick spitalizat si operat de urgenta pe creier!
In cadrul concertului ce a avut loc pe data de vineri, 7 februarie, in Club Cage, Bucuresti, a avut loc un eveniment regretabil: desi concertul reprezenta practic inceputul unui mini turneu national sustinut de trupele DeadEyeDick (Bucuresti) si Deliver The God (Brasov), (cu Days Before Dissapearance alaturi in Bucuresti), evenimentul a luat o intorsatura regretabila cand Pava, unul dintre vocalii trupei bucurestene DeadEyeDick a suferit o lovitura puternica in zona craniana in urma unei sarituri de pe scena. Desi lovitura a survenit chiar la inceputul primei piese a recitalului, Pava a continuat sa cante inca 2 piese dupa care a disparut de pe scena. Acesta a fost transportat la spitalul de urgenta din capitala, unde a fost diagnosticat cu un hematom si bagat imediat in operatie. Restul concertului a fost sustinut integral de vocalul Killy.

Doctorii spun ca pacientul se afla in acest moment in afara oricarui pericol, operatia ce a durat aproximativ 3 ore a avut loc cu succes si marele noroc al vocalului ar fi fost faptul ca acest hematom s-a format intre mebrana creierului si cutia craniana.

In urma acestui incident trupa DeadEyeDick a hotarat sa anuleze concertele planificate  pentru luna ianuarie.

Mai jos puteti vedea videoclipul piesei Amnesty ce figureaza pe albumul Black Stars on a White Sky, lansat de Deadeye Dick pe 11 septembrie 2010:

 


MAI MULTE DESPRE Deadeye Dick
Posted by H., at 12:29 |  January 09, 2011  | 1 Comentarii  | 3425 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Vocalul DeadEyeDick spitalizat si operat de urgenta pe creier!

  • Pacat. Imi pare rau ca nu am ajuns la concert. Vedeam doua trupe de top din metalul romanesc, care imi plac mult. Poate cine stie, ma aflam in locul unde a picat acest baiat, si mai atenua un pic din cazatura... Sper sa se faca bine cat mai repede!!!

    1. Posted by Fantotzii | 09 Ianuarie 2011 20:45
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri