stiri rock

VOICES OF SILENCE: planuri de viitor

VOICES OF SILENCE: planuri de viitor
"Salutare prieteni, 
 
A trecut ceva timp de la ultima aparitie a nostra pe scena. Probabil multi ne intreaba daca mai activam, cu atat mai mult si de la ultima modificare din formula trupei.
 
Asa ca va aducem la cunostiinta ultimele noutati "din culise" si sub forma neoficiala pentru ca este o abordare mai apropiata si mai prieteneasca decat acele press-release-uri sau comunicate la care bineinteles nu vom renunta, doar isi au rostul lor. Dar pana la urma Voices of Silence intotdeauna a urmarit sa isi castige prieteni din randul publicului. 
 
Deci suntem incantati sa va anuntam ca noul nostru vocal, Dan Todea, s-a integrat foarte bine in trupa. Este un foarte bun coleg, foarte atasat atat de ideea trupei si muzicii cat si de noi in calitate de colegi; totodata este si un excelent muzician profesionist in adevaratul sens al cuvantului. 
 
Insa nu putem sa nu observam schimbarile care au loc din punct de vedere muzical. In momentul in care in toamna 2011 Dudu a intrat in Vos a schimbat mult optica muzicii si soundul, lucru de altfel mentionat si cand am anuntat renuntarea la el. In acel moment Dudu a insemnat exact gura de aer proaspat de trupa avea nevoie. Drumurile noastre s-a despartit in momentul in care am simtit ca zona in care ne indreptam nu ne reprezinta. Dan Todea insa a venit cu un cu totul alt aer, unul pe care toti in simtit ca este ceea ce defapt am vrut de ani de zile si nu am stiut atunci sa punem punctul pe I si sa zicem "Da, asta este". Are un timbru vocal foarte versatil, si un ambitus larg dar si foarte colorat putand canta de la Queen si sfera de rock clasic pana la hard'n'heavy. Ne abtinem sa dam mai multe detalii pentru a nu va strica curiozitatea :) . Cert este ca trupa isi schimba soundul din nou, nedeviind de la linia trasa de ani de zile si neschimbandu-si identitatea.
 
De activat trupa activeaza puternic, pe langa inchegarea noii echipe, va anuntam ca avem 2 piese noi, cu una deja suntem in studio, cu cealalta intram zilele urmatoare. De asemenea avem programat in Cluj un prim concert in aprilie. Playlistul contine piese de pe ambele albume (Thunderground si Human Saga), o parte din piese care nu au fost cantate niciodata cu Dudu, si bineinteles de pe EP-ul 2012.
 
Atat pentru moment, vom reveni cu noi povesti "neoficiale", foarte probabil dupa ce terminam de inregistrat piesele sau weekendul viitor. Mult noroc si sanatate sa veniti la concertele noastre!
 
cu stima si prietenie, 
Voices of silence (by Ady)"
 


MAI MULTE DESPRE Voices of Silence
Posted by Fantotzii, at 18:07 |  February 24, 2013  | 0 Comentarii  | 1554 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: VOICES OF SILENCE: planuri de viitor

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri