stiri rock

VOIVOD şi EARTHSHIP cântă la Braşov şi Cluj-Napoca

VOIVOD şi EARTHSHIP cântă la Braşov şi Cluj-Napoca
Voivod, una din cele mai importante formaţii metal din istoria muzicii canadiene, va concerta pentru prima dată în România, pe 6 octombrie la Braşov în club Rockstadt şi pe 7 octombrie la Cluj-Napoca, în club Flying Circus.
 
Formată la începutul anilor ’80 ca o trupă de speed metal, Voivod a încorporat ulterior elemente thrash cât şi progressive, reuşind rapid să ofere un stil cu adevărat unic, ulterior fiind considerată o influenţă majora, atât stilistic cât şi la nivel conceptual pentru artişti ca Dave Grohl, Cynic, Death, Foo Fighters, Anthrax şi multi alţii.

Experimentând constant cu diferse concepte şi influenţe muzicale, Voivod are în palmares 14 albume de studio, din care trei înregistrate şi compuse alături de Jason Newsted, după despărţirea acestuia de Metallica

După atâţia ani, Voivod rămâne în continuare o formatie la fel de activă. Cu un nou EP lansat în 2016, promovat in peste 100 de concerte în acelaşi an, Voivod ajunge acum pentru prima dată în România.

Biletele  sunt disponibile în numar limitat şi pot fi achiziţionate în avans din reteaua Bilete.ro. Preţul unui bilet este de 60 de lei. La intrare, în limita biletelor rămase disponibile, preţul va fi de 70 de lei.

Invitati speciali pentru acest concert sunt germanii din Earthship.

Sursa: Rockstadt Extreme Fest
 


MAI MULTE DESPRE Voivod
Posted by Klawz, at 09:02 |  October 02, 2017  | 0 Comentarii  | 2329 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: VOIVOD şi EARTHSHIP cântă la Braşov şi Cluj-Napoca

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri