stiri rock

W:O:A Metal Battle Romania 2011: vineri e ultima zi de inscriere

W:O:A Metal Battle Romania 2011: vineri e ultima zi de inscriere
Vineri, 24 iunie 2011 este ultima zi in care trupele tinere de rock din Romania se pot inscrie in cursa pentru castigarea dreptului de a reprezenta tara noastra la cel mai mare festival de rock din Europa. Formatiile care vor sa se inscrie in preselectie trebuie sa trimita o biografie a trupei, 2 fotografii promo si adresa web (myspace sau pagina personala) unde se pot asculta cel putin trei compozitii proprii. De asemenea, in email, reprezentatul trupei trebuie sa confirme ca a citit, inteles si accepta conditiile de participare.

In urma preselectiei nationale, o formatie din Romania va avea sansa de a urca pe scena unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzica din lume: WACKEN OPEN AIR, eveniment care se desfasoara anual la Wacken, in Germania, si se bucura de participarea a aproximativ 80.000 de spectatori din intreaga lume!

Ultima zi de inscriere pentru preselectia nationala este luni, 24 iunie 2011!
Trupele participane la finala de la Wacken vor primi din partea partenerilor concursului premii precum Artist Price Endorsement Deals. Trupa care castiga marea finala internationala a concursului se bucura de premiul principal, constand intr-un contract cu casa de discuri Wacken Records. In prezent, W:O:A Metal Battle se desfasoara in 30 de tari diferite. Din 2004, de cand se desfasoara anual, W:O:A Metal Battle a devenit un mare concurs international de talente pentru tinere trupe ale genului. Trupe castigatoare din Germania, Israel, Brazilia, Spania precum si actuala „campioana”, formatia BATTLE BEAST (Finlanda) sunt dovezi ale caracterului international ale acestui concurs, precum si a faptului ca in intreaga lume exista nenumarate trupe, tinere si foarte talentate, care merita sa fie descoperite.

Urmatoarea finala internationala va avea loc in perioada 04.–06.08.2011, in cadrul marelui festival Wacken Open Air 2011, pe scena W.E.T. Stage. Conditiile de participare, precum si informatii diverse despre tarile participante, formatii castigatoare etc. pot fi gasite pe internet, la adresa www.metal-battle.com

CONDITII DE PARTICIPARE in 2011 – pot participa trupele din Romania care:
- nu au contract in derulare cu vreun label (casa de discuri) si nici nu sunt pe cale sa incheie un astfel de contract;
- sunt in masura sa concureze sustinand un recital live cu durata de 30 de minute;
- nu au castigat finala nationala in 2010 (mai precis, se pot inscrie din nou toate formatiile care au participat la preselectia din 2010 cu exceptia castigatorului finalei nationale);

Informatii detaliate precum si adresa la care trebuie trimis mailul de inscriere vor fi disponibile pe pagina oficiala a concursului www.metal-battle.com, sectiunea Romania.
Posted by Klawz, at 14:27 |  June 23, 2011  | 0 Comentarii  | 2970 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: W:O:A Metal Battle Romania 2011: vineri e ultima zi de inscriere

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri