stiri rock

WHISPERING WOODS semnează cu Loud Rage Music

WHISPERING WOODS semnează cu Loud Rage Music
Trupa românească de metal simfonic Whispering Woods a semnat un contract cu casa de discuri Loud Rage Music fiind totodată primul grup care se alătură acestora. Colaboarea va avea ca rezultat producția celui de-al doilea album al trupei care este programat pentru a fi lansat la începutul anului viitor.
 
Iată ce au avut de zis cele două părți:
 
„Încă de când am pus bazele trupei visam să obținem o colaborare cu o casă de discuri care să ne poată complementa munca. Suntem extrem de încântați și onorați să avem oportunitatea de a lucra cu această echipă dedicată și profesionistă. Mulțumită celor din Loud Rage Music se poate spune că am început cel mai nou și interesant capitol al basmului nostru.” (Doru Căilean - fondator și chitarist al trupei Whispering Woods)
 
„Încheierea primului contract cu o trupă atât de profesionistă și muncitoare precum Whispering Woods este o dovadă clară a faptului că țintim doar înspre ce e mai bun. Este o onoare să îi avem alături, iar atât noi cât și ei promitem că noul album va fi nu doar o confirmare a talentului enorm al trupei cât și un motiv de bucurie pentru fanii metal din întreaga lume.” (Adrian - AR Loud Rage Music)
 


MAI MULTE DESPRE Whispering Woods
Posted by Dragos P., at 11:14 |  February 19, 2014  | 0 Comentarii  | 1498 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: WHISPERING WOODS semnează cu Loud Rage Music

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri