stiri rock

WHISPERING WOODS vine pe scena Ghost Fest 2012

WHISPERING WOODS vine pe scena Ghost Fest 2012
Festivalul Ghost, ce va avea loc pe 13 – 14 iulie 2012, la Rasnov anunta prezenta formatiei clujeneWhispering Woods pe scena evenimentului.
 
Whispering Woods a luat fiinta in 2008 si activeaza in zona rockului simfonic, cu elemente goth si doom, fiind pe scurt o trupa pe gustul iubitorilor de muzica atmosferica. Prestatiile sale live a fost descrise ca: un amestec plapand, dar rasunator, magic si puternic de sonoritati metal cu solouri de voce si flaut.” Pentru recitalul de pe scena Ghost, Whispering Woods pregateste, potrivit chitaristului Doru Cailean: "un spectacol feeric ce va imbina perfect metalul simfonic cu aerul cetatii Rasnov."
 
In prezent formatia are urmatorul line-up: Alexandra Burca– voce, Cora Miron – clape, Catalina Popa – flaut, Alex Dascal – tobe, Radu Vatca - bass
Doru Cailean – chitara. Anul trecut trupa a lansat primul album, numit “Fairy Woods,” un material cu 12 piese ce a fost foarte bine primit de iubitorii de fantasy din tara si strainatate. 
 
 
Festivalul Ghost 2012 se va desfasura in perioada 13-14 iulie, pe terenul de biatlon de la baza  cetatii Rasnov. Va fi un eveniment complex, cu caracter intercultural ce reuneste o forma variata de manifestari artistice si activitati recreative, intr-un cadru natural, indepartat de aglomeratia citadina.
 
Serile vor fi rezervate concertelor, alte sase nume fiind deja confirmate: Trobar de Morte (Spania), The Moon & the Night Spirit (Ungaria), Allerseelen (Austria) si Trei Parale (Romania), Leafblade (Marea Britanie) si EchO (Italia)
 
Pe durata zilei, celor prezenti li se ofera posibilitatea de a-si petrece timpul in zona de activitati complementare. In spiritul apropierii de valorile traditionale aceasta va include: ateliere de arte si mestesuguri, expozitii de pictura, fotografie & arta traditionala, reprezentatii & demonstratii de reenactment, proiectii de film, parada de costume. 

 
Biletele  se gasesc in reteaua Biletoo. Punctele de vanzare se afla in Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Bilete se comercializeaza si la filiala  Bestial Records din Bucuresti.
 
Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro si www.blt.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro
 
Evenimentul este organizat de Cavalleria Events. 


MAI MULTE DESPRE Whispering Woods
Posted by Ruxia Sandru, at 09:52 |  March 29, 2012  | 0 Comentarii  | 2088 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: WHISPERING WOODS vine pe scena Ghost Fest 2012

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri