stiri rock

WHITE WALLS anunta primul turneu national si european

WHITE WALLS anunta primul turneu national si european
 În perioada 24 Septembrie - 9 Octombrie 2011, formaţia de metal progresiv White Walls din Constanţa va susţine o serie de concerte de promovare a albumului Mad Man Circus în România şi alte 5 ţări din Europa. Piesa centrală a turneului Mad Man Circus European Tour 2011 este participarea White Walls la prestigiosul festival ProgPower Europe, în seara de 1 Octombrie, în Baarlo (NL), alături de formaţii precum Symphony X sau Long Distance Calling, iar sfârşitul turneului va avea loc în Bucureşti, pe 9 Octombrie, în cadrul Romanian Rock Meeting, unde românii vor cânta alături de Pain of Salvation.
 
Datele turneului sunt:
 
24.09 Braşov (RO)
25.09 Târgu-Mureş (RO)
26.09 Sibiu (RO)
27.09 Cluj-Napoca (RO)
28.09 Katowice (PL)
29.09 Berlin (DE)
30.09 Leipzig (DE)
01.10 Baarlo (NL) - ProgPower Europe (cu Symphony X, Mekong Delta, In Mourning, Long Distance Calling)
04.10 Wurzburg (DE)
05.10 Vienna (AT)
06.10 Subotica (RS)
07.10 Timişoara (RO)
08.10 Reşiţa (RO)
09.10 Bucureşti (RO) - Romanian Rock Meeting (cu Pain of Salvation, Von Hertzen Brothers)
 
Detalii în legătură cu concertele vor fi publicate în curând pe pagina de Facebook a formaţiei: http://facebook.com/whitewallsofficial .
 
Turneul este organizat de Brave HardCore Booking cu sprijinul MIG Management şi reprezintă cea mai ambiţioasă iniţiativă de până acum din tânăra carieră a constănţenilor. Printre reuşitele lor se mai numără locul 1 la The Battle of Rocksin (Aprilie 2010), locul 1 la Stufstock Newcomers (August 2010), locul 3 la Maximum Rock - Suport Pentru Underground (Octombrie 2010), locul 1 la finala naţională Global Battle of the Bands (Noiembrie 2010), locul 1 la Best Metal Newcomer pe Metalhead.ro (Februarie 2011), locul 5 la finala mondială Global Battle of the Bands, organizată în Kuala Lumpur - Malaezia (Februarie 2011).
 
Albumul lor de debut, Mad Man Circus, ce va fi promovat în turneu, a apărut în octombrie 2010 la netlabelul Asiluum.com ca download gratuit (sub licenţă Creative Commons) şi a fost foarte bine primit de critici şi de publicul larg, primind recenzii favorabile şi din afara graniţelor.
 
Cu această ocazie, White Walls anunţă în premieră şi că vor fi sprijiniţi în Mad Man Circus European Tour 2011 de către Monster Energy România. Băutura energizantă a fost “dezlănţuită” de puţin timp în România, în vreme ce în Europa şi Statele Unite ale Americii Monster Energy reprezintă simbolul puterii atât pentru sportivi celebri (Valentino Rossi, Jenson Button) cât şi pentru muzicieni faimoşi din întreaga lume (Norma Jean, Metallica, Linkin Park, Children of Bodom, Dave Lombardo), White Walls fiind prima trupă autohtonă cu care colaborează. De asemenea, trupa va beneficia în turneu de echipament muzical furnizat prin bunăvoinţa MusicGear.ro


MAI MULTE DESPRE White Walls
Posted by H., at 10:50 |  August 23, 2011  | 0 Comentarii  | 3814 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: WHITE WALLS anunta primul turneu national si european

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri