stiri rock

WHITE WALLS isi inceteaza activitatea pentru o perioada nedeterminata

WHITE WALLS isi inceteaza activitatea pentru o perioada nedeterminata
Cu părere de rău, trupa White Walls anunță intrarea într-o pauză concertistică pentru o perioadă încă necunoscută, întrucât starea de sănătate a lui Eugen Brudaru nu pare să se îmbunătățească. Solistul se confruntă cu niște afecțiuni respiratorii mai vechi care s-au agravat în ultima perioadă.

"Oricât de mult ne-am dori să revenim pe scenă, sănătatea lui Eugen este prioritară. Mulțumim pentru înțelegere organizatorilor de concerte și tuturor celor care vor să ne vadă live. Promitem să reprogramăm cântările cât mai curând. Jumătatea plină a paharului este faptul că am început să lucrăm instrumental la piese noi și suntem foarte încântați de rezultate" - a declarat Marian Mihăilă, toboşarul trupei.

Cu această ocazia, trupa își cere scuze organizatorilor și agenților de booking cu care au stabilit date certe, deși neanunțate publicului larg.

Între timp, White Walls au lansat un teaser pentru documentarul Making of ce poate fi găsit numai în varianta digipack CD + DVD bonus a Escape Artist:

 

Escape Artist a fost lansat pe 10 Octombrie 2013 și poate fi cumpărat de pe http://music.whitewalls.ro , precum și din toate marile magazine de muzică digitală: iTunes, Amazon mp3, Zonga, sau poate fi ascultat pe Spotify sau Deezer, unde, în urma lansării alături de Meta4 Productions, a ajuns pe locul 1 în topul general al ascultărilor în Ianuarie 2014.

Sursa: White Walls


MAI MULTE DESPRE White Walls
Posted by H., at 12:50 |  January 29, 2014  | 0 Comentarii  | 2396 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: WHITE WALLS isi inceteaza activitatea pentru o perioada nedeterminata

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri