stiri rock

WhiteSnake, Judas Priest, Prodigy şi Mike and The Mechanics vin la Rock the City

WhiteSnake, Judas Priest, Prodigy şi Mike and The Mechanics vin la Rock the City
Piaţa Constituţiei va deveni pentru trei zile punctul zero al muzicii rock.  A treia ediţie a festivalului Rock the City, organizat de D&D East Entertainmet, va aduce la Bucureşti pe 1, 2 si 3 iulie multe suprize. WhiteSnake, Judas Priest, Prodigy, Mike and The Mechanics sunt doar câţiva dintre cei care vor face show exploziv în inima Bucureştiului.

Pentru a doua oară în România, una dintre cele mai mari trupe rock ale lumii, WhiteSnake, va concerta la Rock the City, spectacolul făcând parte din turneul lor de promovare a noului album Forevermore, ce a fost lansat în Europa pe data de 25 martie.

O alta trupă britanică, Judas Priest, îi va incanta pe iubitorii muzicii heavy metal din România cu un spectacol din ultimul lor turneu mondial „Epitaph World Tour”.

Băieţii de la Prodigy s-au îndrăgostit de România. Iată că aceştia vor fi prezenţi la Bucureşti în cadrul festivalului, poposind în ţara noastră pentru a patra oara. Breathe, Voodoo People, Firestarter şi Smack My Bitch Up vor răsuna în Piaţa Constituţiei cu ocazia Festivalului. The Prodigy a vândut până în prezent 16 milioane de albume în toată lumea.

Biletele se vor pune în vânzare în exclusivitate prin Eventim şi se vor putea cumpăra din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi online, pe www.eventim.ro.  Accesul publicului se va face în fiecare zi a festivalului, începând cu orele 14.00, iar ora de începere a concertelor programate va fi 17.00 .

D&D East Entertainment şi Eventim recomandă achiziţionarea biletelor numai din locurile autorizate Eventim şi prin organizatorul Festivalului, D&D East Entertainment.

Sursa: D&D East Entertainment

 


MAI MULTE DESPRE Judas Priest, Whitesnake
Posted by Dragos P., at 23:31 |  March 29, 2011  | 18 Comentarii  | 4799 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: WhiteSnake, Judas Priest, Prodigy şi Mike and The Mechanics vin la Rock the City

  • o alta trupa britanica ?! =))

    1. Posted by hell9level | 30 Martie 2011 14:37
  • tare :))

    2. Posted by L M G | 30 Martie 2011 15:16
  • Pe Whitesnake as vrea sa ii vad, dar sa nu dau multi bani. In schimb pentru Prodigy as da banii...

    3. Posted by Fantotzii | 30 Martie 2011 16:06
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri