Rain District

Rain District Activa
Site: www.myspace.com/raindistrict
 
Tara: Romania
 
Oras: Bucuresti
 
COMPONENTA:
Horatiu - vocals,
Stefan - guitars&backing vocals,
George - bass,
Alex - drums&backing vocals.
 

Biografie

Trupa a luat fiinta in noiembrie 2007. Toti membrii trupei au cântat prin diferite trupe (Deviant,Avskild, Foisorul de Foc, The Amsterdams, Din Umbra, Bolthard, Briefcore, Klon etc.) si acum s-au intâlnit pentru a practica un rock pur intr-o formula cât mai simpla. Influente se pot simti din partea unor trupe precum Incubus si Audioslave. S-a lucrat intensiv pentru realizarea unui material promotional de 4 piese (My Way, Passed You By, Seduction Song, Healin’). Piesele pot fi ascultate si downloadate pe pagina de myspace a trupei. Au fost remarcati de catre echipa TVR2 si invitati de doua ori in cadrul emisiunii Autostrada – Muzica si muzichie. U-TV a realizat un interviu cu trupa in cadrul emisiunii Bring the noise. Si postul de radio Lynx si-a manifestat interesul fata de noua trupa, avându-i pe baieti invitati intr-o emisiune. De asemenea, s-a inceput si activitatea concertistica prin cluburile bucurestene (30.01 – Clubul Fire; 28.02 – Clubul Suburbia).


Rain District este o trupa care pune un accent foarte mare pe aparitiile live si de accea este in cautare de cât mai multe ocazii pentru a putea aduce in fata publicului un rock energic plin de entuziasm si calitate. Se doreste a se obtine un sunet cat mai pur de rock, cu un touch de vintage, de aceea instrumentele folosite sunt Fender (Stratocaster si Precision). Evitarea procesoarelor este un lucru care se urmareste pentru a se reda un sunet cât mai cald si placut. Formula de 4 se dovedeste a fi perfecta pentru Rain District care reuseste in prestatiile live sa pastreze peste 90% din ceea ce se aude pe inregistrari.


RIDER TEHNIC


statie chitara Marshall JCM 900;
statie bas AMPEG SVT;
set tobe (Mapex/Pearl) fusion 1x tom 12'', toba mare 1x22'', floor tom 14'', floor tom 16'', 2 stative boom, 2 stative straight

 

Comenteaza la: Rain District

COMENTARIUL TAU

Stiri

Evenimente