concerte

TRUPE: Death

 
Autor: Fantotzii
Data concert:  April 08, 2016  | 2 Comentarii  | 3556 Vizualizari « INAPOI

Comment on:

  • de mult nu am mai avut asemenea sentimente la si dupa concert: pt mine a fost magic. am plecat pe jos acasa o bucata de drum, ma simteam de parca pluteam, m-am oprit si pe la Colectiv pt cateva minute, am adormit dupa vreo doua ore. trupa tribut, netribut, mi-as dori sa ii mai vad pe la noi.

    1. Posted by Ishmael | 16 Aprilie 2016 02:43
  • Intr-adevar, si eu am avut aceeasi senzatie cand am iesit de la Arene. Nu stiu cate categorii de oameni pot avea astfel de sentimente (cand spun categorii, ma refer, nu stiu... la dependentii de meciuri, de teatre, de terase, chiar si la ascultatorii altor genuri muzicale... adrenalina unui concert de metal de cea mai buna calitate nu cred ca o mai poate produce nimeni in lumea asta, si am fost la concerte din aproape toate genurile). Cred ca asa ceva am mai simtit doar de doua ori in trecut. Prima oara la Megadeth in 2005 (data mentionata in scrierea de mai sus) si la Atheist doi ani mai tarziu. In plus, in toate aceste situatii, mai ai si o senzatie unica atunci cand te trezesti a doua zi... stai si te intrebi daca intr-adevar ceea ce ai vazut, auzit si simtit azinoapte a fost real, si iti dai seama ca a fost asa cand incepi sa vezi ca ai o enorma febra musculara sau cand vezi ca esti ragusit si abia mai poti sa vorbesti. Asa a fost si la DTA. In plus, ce mai conteaza daca e sau nu o trupa tribut? E acolo, e muzica lui Chuck, baietii lui Chuck... aia jmecherii care face legea!!!

    UPDATE:
    Nu stiu daca era cazul sa vorbesc despre asta in randurile acestei postari. Din pacate au fost foarte multi prieteni de-ai nostri care, in cautarea acelorasi sentimente, nu s-au mai trezit niciodata, sau s-au trezit dupa cateva luni in locuri straine, mutilati pe viata... fara ca cineva sa fie tras la raspundere!!! Cei ramasi in viata, probabil ca, niciodata nu se vor mai putea bucura de un astfel de eveniment...

    2. Posted by Fantotzii | 17 Aprilie 2016 12:57
YOUR COMMENT

Alte articole din Concerte