concerte

Rock the City, day 1

Rock the City, day 1
TRUPE: BooN, Enslaved, Goodbye to Gravity, Heaven Shall Burn, Rezident Ex


Autor: Ioana Stan
Foto: Koss
Vezi galeriile trupelor: BooN, Enslaved, Goodbye to Gravity, Heaven Shall Burn, Rezident Ex

Data concert:  July 27, 2013  | 3 Comentarii  | 6988 Vizualizari « INAPOI

Comment on: Rock the City, day 1

  • 1. De acord ca vocea lui Kempes ramane la loc de cinste dar trupa e destul de slabuta, zic eu, cu Cargo suna mai bine! 2. Enslaved au fost trupa zilei, am avut sentimentul ca insusi Richard Wagner si-ar fi pus amprenta pe compozitiile lor pline de substanta, melodicitate si agresivitate. O forta simfonica si conceptuala de invidiat! Ma gandeam la aberatia lui Burzum cu ,,masquerade era " a trupelor de black metal. Personal, din tot ce am ascultat live si inregistrat cu aceste trupe, printre care se numara si Enslaved mi-a placut cam tot, fara retineri. Traiasca ,,masquerade era"! Despre Heaven shall burn nu am nimic de zis, e o trupa de ora 1-2 dupa -amiaza la festivalurile mari, suna monoton, copiaza la greu din Pantera, Machine Head etc si este doar o alta improvizatie , al doilea an la rand pentru a umple programul rock the city. Regret ca am pierdut cel putin 1/2 ora de Enslaved pentru ca ar fi cantat cel putin 1:30 daca erau headlineri, mai ales ca s-au simtit bine, le-au placut publicul si atmosfera. Asa, am stat si am depanat povesti cu prietenii despre trupele mari ale caror sounduri le recunoasteam in Heaven shall burn si am plecat cu speranta ca o sa fie mai bine alta data..

    1. Posted by rionescu77 | 07 August 2013 13:32
  • Intr-adevar, organizarea a lasat mult de dorit.Eu am avut proasta inspiratie sa-mi cumpar bilet la Silver,dupa experienta neplacuta de anul trecut ziua 2 de la Golden, cand cumparasem biletul pentru Godsmack,care de altfel nu au mai venit si am inghitit nepermis de mult praf.Nu am stiut ca vor amplasa altfel si am luat teapa... Din fericire in prima seara ni s-a permis sa intram la Golden si nu am ratat Enslaved, despre care nu stiam prea multe,dar care m-au uimit si m-au facut sa-i iert pe organizatori ca ne-au umilit in ziua a 2 a si n-am vazut mai nimic din prestatia celor de la Bullet , care (by the way)parca nu prea aveau chef,singurul care a incercat sa salveze situatia era basist-ul si desigur Rammstein, care sunt niste profesionisti si au prestat....nemteste. Oricum,Ice Dale a fost demential si intr-adevar cei de la Enslaved cred ca s-au simtit bine,chiar daca nu au avut un public foarte numeros.Despre Heaven Shall Burn, mai nimic de zis.Dupa a cincea melodie, deja simteam nevoia sa plec,fiindca voiam sa raman cu gustul celor dinainte.

    2. Posted by cristinavasai | 10 August 2013 00:34
  • heaven shall burn chiar si-a meritat locul si ora pe scena. asa am scutit cei 50 de lei rezervati taxiului fantoma, c-am prins tramvaiul.

    3. Posted by L M G | 13 August 2013 11:22
YOUR COMMENT

Alte articole din Concerte