concerte

Maiden England 2013 in Bucharest: photo gallery

Maiden England 2013 in Bucharest: photo gallery
TRUPE: Anthrax, Iron Maiden, Voodoo Six


Autor: H.
Foto: Ciprian Vladut
Vezi galeriile trupelor: Anthrax, Iron Maiden, Voodoo Six

Data concert:  July 24, 2013  | 5 Comentarii  | 7626 Vizualizari « INAPOI

Comment on: Maiden England 2013 in Bucharest: photo gallery

  • Mă întreb de ce cronica de concert este scrisă de cineva care a ratat prima trupă?
    Altfel, ce să spun, jandarmi care confiscă cu amabilitate brichete doar ca să fii nevoit să le achiziţionezi de la standurile Marlboro, case de jetoane aglomerate ca supermarketurile la deschidere, haos la nişte cozi interminabile la bere, dozatoare manevrate cu stangacie de nişte copii nevinovaţi de 15-18 ani, un coşmar organizatoric. It's like Rolling Stones all over again (alt fiasco din punctul ăsta de vedere). Incredibil. Păcat că toate acestea se întâmplau în timp ce pe scenă se manifestau nişte oameni care dovedesc în continuare că îşi merită cu adevărat renumele.

    1. Posted by Bullet_for_my_Organizer | 26 Iulie 2013 15:22
  • asta e capitalismul rapace al secolului XXI care vrea sa faca bani vanzand brichete dar fara sa dea banii pe un detector de metale. eu am intrat cu ea in chiloti, ca am blugii destul de stramti incat sa o pot propti eficient undeva unde daca imi pune cineva mana isi ia genunchi in gura. ca daca pe langa doua milioane biletu mai arunc si bricheta de doua, ma pe el de concert...

    2. Posted by hell9level | 26 Iulie 2013 19:18
  • Desi nu exista scuze pentru a nu canta Infinite Dreams in turneul asta (de Still Life/Killers sau Die With Your Boots On nici nu mai are rost sa amintesc), desi 11 din piesele din Maiden England 2013 au fost cantate si in Somewhere Back In Time (practic, doar 3 bucati au fost scoase de la naftalina, chiar daca era o oportunitate imensa sa mai vada lumina zilei si alte piese decat eternele Run To The Hills, Running Free sau Fear Of The Dark), concertul a fost reusit, iar atmosfera net superioara fata de ce am vazut in 2011 la Londra la O2, de pilda. Parca in 2008 a fost emotia mai mare, dar era explicabil, veneau prima data cu Dickinson.

    Din pacate, lacomia organizatorului, care s-a gandit sa dea un tun gen "Bon Jovi", marind inexplicabil spatiul pentru Golden Circle si stabilind niste preturi nesimtite, a facut ca asistenta la acest show sa fie practic la jumatate fata de 2008...Pacat, speram ca (probabil) ultima reprezentatie Maiden in Romania sa aiba parte de un public mult mai numeros.

    P.S. N-am scapat de bulgari nici acum :)))))))

    3. Posted by Piece of Mind | 26 Iulie 2013 22:17
» vezi toate comentariile
YOUR COMMENT

Alte articole din Concerte