stiri rock

Alternative Music Experience aduce DEFTONES in Romania

Alternative Music Experience  aduce  DEFTONES in Romania
Deftones, a inclus in turneul lor european si Romania si vor concerta pe 13 august, la Arenele Romane. Concertul va avea loc in cadrul manifestarilor Alternative Summer Day.

Fanii trupei americane vor avea ocazia sa asculte in cadrul concertului de pe 13 august piesele de pe noul album al trupei, Diamond Eyes, dar si cele de pe albumele mai vechi Around the fur, Adrenaline sau White Pony. 

Noul turneu european Deftones va  incepe in luna august si pentru a raspunde cereririi din Romania, in turneu a fost inclusa si tara noastra. Daca fanii trupei au fost dezamagiti cand anul trecut trupa nu a inclus si Romania in turneul de promovare a ultimului lor album Diamond Eyes, anul acesta au ocazia sa-i asculte in cadrul Alternative Summer Day, eveniment ce isi doreste incepand cu anul asta sa aduca si in tara noastra trupe cu traditie ale genului alternativ si nu numai.

La inceputul lunii aprilie va fi anuntata si lista trupelor ce vor canta in deschiderea Deftones in cadrul Alternative Summer Day.

Evenimentul este produs de ALTERNATIVE MUSIC EXPERIENCE o colaborare dintre  Bring The Noise si King Size Production.

Biletele s-au pus in vanzare de astazi, 28 martie, iar pana pe 31 mai vor avea un pret promotional de 70 de lei.

Biletele pot fi achizitionate prin retelele Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe http://www.eventim.ro), Myticket (Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu si online pe http://www.myticket.ro) si BILETOO (Reteaua Librariilor Adevarul, Flanco, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Palatul Copiilor, Magazinul Unirea, Magazinul Victoria, Metrou Unirii 1 si online pe http://www.biletoo.ro)


MAI MULTE DESPRE Deftones
Posted by Dragos P., at 14:31 |  March 28, 2011  | 2 Comentarii  | 3461 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Alternative Music Experience aduce DEFTONES in Romania

  • BETOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON!!!!!!!!!!!!!

    1. Posted by JohnBlack | 28 Martie 2011 19:38
  • Vis!

    2. Posted by Hellhammer_x09 | 29 Martie 2011 01:51
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri