stiri rock

ARKTAU EOS + Costin Chioreanu - model de tricou exclusiv pentru lansarea de la Bucuresti

ARKTAU EOS + Costin Chioreanu - model de tricou exclusiv pentru lansarea de la Bucuresti
Cu ocazia evenimentului special din club Fabrica, de pe data de 20 Octombrie 2012, finlandezii de la Arktau Eos, impreuna cu artistul roman Costin Chioreanu vor lansa o serie extrem de limitata de tricouri, care va celebra acesta colaborare. Aceasta editie de tricouri va fi printanta doar pentru lansarea de disc de la Bucuresti si vor fi de gasit spre vanzare doar in cadrul acestui eveniment la pretul de 40 ron (vor exista toate marimile, precum si cele pentru fete). Tricourile sunt imprimate fata-verso, design-ul fiind semnat de catre artistul roman.

Despre acest subiect, Costin Chioreanu declara: " Tot ce am realizat in ultimele luni alaturi de Arktau Eos a fost un proiect extrem de amplu, iar cei ce vor veni la eveniment vor putea vedea si cat de complex este rezultatul. La acest moment, oamenii cunosc doar acest design si ideea de baza a evenimentului, insa sunt mult, mult mai multe de vazut si le vom dezvalui pe toate in timp, pana in momentul marelui ritual. Acest model de tricou celebreaza aceasta colaborare, dar in acelasi timp reprezinta si materializarea unei munci de echipa in studiul literelor si al sensurilor."

Pe 20 Octombrie 2012, in Club Fabrica, Str 11 Iunie, Nr.50, Bucuresti, misteriosul grup finlandez Arktau Eos va lansa mult asteptatul album IOH-MAERA, alaturi de artistul roman Costin Chioreanu, care va prezenta o noua expozitie de grafica intitulata The Five Phases Of IOH, inspirata din acest album si care va picta live, pe parcursul concertului o noua lucrare, ce va exprima in imagine mesajul acestui ritual.

Mai sunt doar cateva zile de promotie pentru biletele la pret redus! Pentru cei care vor face rezervare pe adresa invisibleguest@yahoo.ro pana pe data de 1 Octombrie 2012, pretul unui bilet este 30 ron, in vreme ce in ziua evenimentului intrarea va costa 40 ron.

Pentru rezervari trimiteti un email la adresa invisibleguest@yahoo.ro cu subiectul ARKTAU EOS - in care sa specificati numarul de bilete pe care doriti sa il rezervati precum si numele dumneavoastra complet.
Sursa: Twilight13media
Posted by H., at 11:15 |  September 21, 2012  | 0 Comentarii  | 3089 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ARKTAU EOS + Costin Chioreanu - model de tricou exclusiv pentru lansarea de la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri