stiri rock

EXTREME: videoclipul piesei 'Run' disponibil online

EXTREME: videoclipul piesei 'Run' disponibil online
Run, noul videoclip al hard rockerilor de la Extreme poate fi vazut mai jos.
Piesa Run figureaza pe cel mai recent material semnat Extreme, Take Us Alive aparut atat in format CD, cat si pe DVD.

Titlurile pieselor care figureaza pe Take Us Alive sunt urmatoarele:

01. Decadence Dance
02. Comfortably Dumb
03. Rest In Peace
04. It's A Monster
05. Star
06. Tell me Something I Don't Know
07. Medley - Kid Ego / Little Girls / Teacher's Pet
08. Play With Me
09. Midnight Express
10. More Than Words
11. Ghost
12. Cupid's Dead
13. Take Us Alive
14. Flight Of The Wounded Bumblebee
15. Get the Funk Out
16. Am I Ever Gonna Change
17. Hole Hearted

Bonus music videos (DVD)

18. King Of The Ladies
19. Interface
20. Run
21. Ghost

Posted by H., at 14:42 |  July 22, 2010  | 0 Comentarii  | 2214 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: EXTREME: videoclipul piesei 'Run' disponibil online


Alte articole din Stiri