stiri rock

Germanii de la PALACE vor deschide concertul formatiilor PRIMAL FEAR si BRAINSTORM de la Bucuresti

Germanii de la PALACE vor deschide concertul formatiilor PRIMAL FEAR si BRAINSTORM de la Bucuresti
Germanii de la PALACE vor deschide concertul formatiilor PRIMAL FEAR si BRAINSTORM de la Bucuresti.
Palace s-a infiintat in 1990 si are la activ 7 albume, ultimul fiind lansat in 30.09.2011, iar sonoritatile lor aduc aminte de trupe precum UDO, Gamma Ray sau Grave Digger.
 
Piesa Between Heaven and Hell, extrasa de pe ultimul material discografic poate fi ascultata mai jos:
 
 
 
Palace:
Jason Mathias - chitara, HP Piller - voce, chitara, Harry Reiter - tobe, Jeff Freudenberg - bas
 
Discografie: 
Dreamevilizer (2011) 
Divine Intervention (2008) 
Black Sun (2006) 
Live in Herxheim (2004) 
Machine Evolution (2003) 
Unsolved Mysteries (1999) 
Toy of Rage (1996)
 
 
Reamintim ca au mai ramas mai putin de doua saptamani pana cand formatia Primal Fear revine in Romania pentru un concert ce face parte din turneul european de promovare al celui mai nou material discografic intitulat Unbreakable. Lansarea noului produs muzical a avut loc in Europa pe data de 20 ianuarie 2011 iar concertul de la Bucuresti, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan) va avea loc in data de 8 aprilie in The Silver Church Club.
 
Coheadliner pentru acest eveniment sunt germanii de la Braimstorm.
 
Urmareste spotul video al acestui concert: 
 
 
 
Numarul biletelor este limitat la 500 de bucati, iar acestea se pot achizitiona prin comanda AICI sau din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas la urmatoarele preturi:
 
65 lei pentru primele 100 bucati (Primele 50 de bilete participa la o extragere pentru 15 pass-uri meet and greet cu trupa Primal Fear)
75 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 7 aprilie 2012
85 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 8 aprilie 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.
 
Sursa: Promusic Prod.
 


MAI MULTE DESPRE Brainstorm, Primal Fear
Posted by Dragos P., at 17:35 |  March 29, 2012  | 0 Comentarii  | 2189 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Germanii de la PALACE vor deschide concertul formatiilor PRIMAL FEAR si BRAINSTORM de la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri