stiri rock

Iată o mostră de symphonic DSBM din Suedia, extrasă de pe noul material Mist of Misery

Iată o mostră de symphonic DSBM din Suedia, extrasă de pe noul material Mist of Misery
 După apreciatul album din 2016, „Absence”, Mist of Misery revine cu un mult aşteptat mini-album, numit „Shackles Of Life”. Grupul de symphonic DSBM din Stockholm este activ din martie 2010 şi a scos până acum două albume şi două EP-uri. În prezent, trupa activează în formulă de patru. 

„Broken Chains” este piesa cu numărul trei de pe EP-ul „Shackles Of Life” şi este de o frumuseţe bântuitoare graţie atmosferei de jale, împodobită cu aranjamente liniştitoare de clape, armonii de chitară care par să nu se sfârşească şi o voce melancolică şi mişcătoare. 
 
 
Un prim capitol dintr-un plan care implică lansarea a două EP-uri, „Shackles Of Life” se caracterizează printr-un stil depresiv şi frumos lucrat. E unul dintre acele materiale care ies rar. Dacă v-a plăcut „Absence”, acest release este un pas înainte. 

EP-ul în cauză marchează despărţirea celor de la Mist of Misery de membrul Erik Molnar. Chitaristul a luat decizia de a părăsi grupul din cauza programului aglomerat generat de faptul că trebuie să compună şi să înregistreze noul album Hyperion. Erik va rămâne totuşi în apropierea trupei ca prieten. 

Shackles Of Life” a fost mixat de Mortuz Denatuz, de mastering s-a ocupat Ronnie Björnström de la Defitory şi EAP Mix Room, cunoscut pentru proiectele sale cu trupe ca Bodyfarm, Aeon, sau Cut Up, iar coperta materialului a fost realizată de artistul rus, Alex Tartsus. 
 
 
Sursa: Qabar Extreme Music PR
Foto: Joel Hagroth
 
Posted by Gina S., at 15:51 |  July 11, 2017  | 0 Comentarii  | 3994 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Iată o mostră de symphonic DSBM din Suedia, extrasă de pe noul material Mist of Misery

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri