stiri rock

Remembering SCOTT COLUMBUS - pagina administrata de famila artistului

Remembering SCOTT COLUMBUS - pagina administrata de famila artistului
 
Scott Columbus, fostul tobar al trupei Manowar (din perioada 1983 – 1989 si 1995 – 2008) a incetat din viata pe 4 aprilie 2011.
La aproape doua saptamani de la tragicul eveniment, Manowar a comunicat, pe pagina sa de facebook, urmatoarele: "pentru a transmite condoleante sau mesaje de incurajare pentru familia lui Scott vizitati pagina de facebook  'Remembering Scott Columbus' Aceasta este singurul spatiu virtual legitim, initiat si administrat in memoria lui Scott  de catre familia sa. Va rugam sa le respectati intimitatea si dorintele. Pentru mai multe date vizitati sectiunea “info” de pe “Remembering Scott Columbus”
Va multumim!"

 
Tot pe pagina proprie Manowar a postat si mesaul de mai jos:
 “Fratelui nostru Scott
Toti vrem sa transmitem multumiri, pentru sprijinul coplesitor pe care l-am primit din intreaga lume. Numeroasele voastre ganduri bune, cuvinte frumoase si rugaciuni ne-au oferit ajutor si putere in aceste ceasuri intunecate. Am pierdut un suflet extraordinar, un un tata minunat, un frate si prieten drag. Amintirea lui Scott va trai pentru totdeauna, in noi toti.
Scott, ne vei lipsi mereu si nu te vom uita niciodata.
 
Joey, Eric, Karl si Donnie, familia Magic Circle, copiii Teresa, Scotty, Anthony si Corey, Kim, Victoria, Kathy si tot restul familiei.”


MAI MULTE DESPRE Manowar
Posted by Ruxia Sandru, at 17:13 |  April 16, 2011  | 0 Comentarii  | 3495 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Remembering SCOTT COLUMBUS - pagina administrata de famila artistului

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri