stiri rock

UMBRA ET IMAGO show - ultima zi de pre-sale, warm-up party oficial!

UMBRA ET IMAGO show - ultima zi de pre-sale, warm-up party oficial!
  Astazi, 19 februarie 2010, este ultima zi in care se pot achizitiona bilete la concertul experiment de maine, sustinut de trupa germana de gothic rock metal Umbra Et Imago la The Silver Church Club din Bucuresti. Pretul biletelor este de 99,9 lei pentru biletele cumparate astazi in reteaua Magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Absintheria Sixtina, Axa Valaha Productions sau online prin www.myticket.ro sau www.ticketpoint.ro . In seara concertului, la intrare, pretul unui bilet va fi de 120 de lei, respectiv de 160 de lei pentru pachetul VIP.
  Tot astazi, 19 februarie, va avea loc warm-up party-ul oficial al evenimentului, avandu-i ca invitati pe membrii trupei Umbra Et Imago, alaturi de componentii trupelor care vor concerta in deschidere, Sincarnate si Kratos. Petrecerea, unde vor performa din postura de DJ Mozart, vocalistul si liderul formatiei Umbra Et Imago, si Johnny DarkRo, unul dintre cei mai influenti DJs din zona goth autohtona, va incepe la ora 21.00 si se va desfasura la Absintheria Sixtina din Centrul Istoric al Capitalei (str. Covaci nr.6). accesul la warm-up party se va face pe baza biletului la concert, bilet care poate fi achizitionat direct maine seara, direct la locatie.
 
Pentru mai multe informatii, rezervari de bilete si de locuri la warm-up party, puteti suna la 0721.107776 (Axa Valaha Prods) sau 0723605752 (Absintheria Sixtina).

Eventimenul experiment, primul eveniment fetish goth bdsm din Romania la acest nivel, este organizat de Axa Valaha Productions in parteneriat cu Under the Flag Events.

Sursa: Axa Valaha Productions



MAI MULTE DESPRE Umbra Et Imago
Posted by Dragos P., at 10:04 |  February 19, 2010  | 1 Comentarii  | 3951 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: UMBRA ET IMAGO show - ultima zi de pre-sale, warm-up party oficial!

  • Pff... daca se anunta mai repede, ajungeam si eu la party.

    1. Posted by Ella | 19 Februarie 2010 10:25
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri