SkyDancer
1. Nume: Robert
2. Functia: Fondator, Re(d)actor (2004-2007)
3. Cu Metalfan din (data): timpuri imemoriale
4. Culoarea ochilor: verzi
5. Semnul zodiacal: rac/leu
6. Daca nu te-ai fi nascut in Romania, te-ai fi nascut in: Romania. N-aveam eu norocul sa ma nasc in alta parte. Pana la urma e bine si aici, zic mersi ca nu sunt somalez. :)
7. Cand erai mic voiai sa te faci: eram prea preocupat sa ma joc pentru a ma gandi la tampenii de oameni mari
8. Primul album rock ascultat: Sepultura - Arise
9. Primul concert rock: ceva pe la Skip
10. Cel mai bun concert rock la care ai fost: am o problema cu concertele, nu prea ma simt in largul meu
11. CD-ul pe care l-ai lua pe o insula pustie: inclin sa zic un cedeu cu Parazitii ca ma distreaza. In acelasi timp ma intreb cum naiba au indicat gagii din redactie un singur cd, ca in mintea mea sunt cateva zeci/sute
12. CD-ul pe care l-ai incuia intr-o cutie si ai pierde cheia: sunt o fire toleranta, n-as pierde cheia iar cutia ar fi ditamai cufaru probabil.
13. Piesa pe care ai fi vrut sa o compui: la momentul asta: Dream Theater - Panic Attack. Se schimba insa foarte des.
14. Trupa perfecta ar fi alcatuita din (nu conteaza ca nu s-ar intelege intre ei): in tinerete stiam si eu componentele pe de rost, acuma, din cauza senilitatii ma vad nevoit sa zic ca e o intrebare prosteasca :)
15. Cea mai buna muzica vine din%u2026 (ce tzara): probabil Suedia
16. Cea mai buna revista/site de rock (dupa Metalfan): nuj
17. Ai vrea sa-i iei un interviu lui: Dragos P.
18. Povestiti betivanelile voastre: hehe, trec in revista repede doua intamplari, din care una nu e betivaneala mea, dar e prea simpatica. Sesiunea primului an de faculta, invatam de zor acasa, lipsind de la o macheala pe cinste pe undeva la o bodega low-budget, cu prietenii mei roacheri. Ma trezesc la un moment dat cu un telefon, sa vin neaparat sa beau o bere, ceva, ca nu se mai poate fara mine. Mai stau putin, termin ce dreaq aveam de invatat acolo, si pe la un 1 noaptea, plec spre bar. Pe drum, ma intalnesc cu cativa din gasca, pe mai multe carari, se ducea spre casa. Tipul care ma sunase, redactor la o revista importanta acuma, neam, de negasit. Cand colo, cu alti doi amici, dormeau putin intr-un santz, la placere, doborati de combinatia bere-vodca. A doua faza e mai scurta, cu mine rangotier, ajuns acasa, trezit de frate-mio pe la 4 dimineatza, ca dormeam in veceul de servici, fericit, cu buda in brate si capul pe capac :)
19. Cel mai important lucru in viata este: sa te simti bine in pielea ta si sa ai prieteni adevarati