concerte

Benediction si Holy Moses la Brasov

Benediction si Holy Moses la Brasov
TRUPE: Benediction, Holy Moses, Nominon

Am ales Brasovul pentru a vedea acest concert pentru ca-mi place acest oras in care nu am mai fost demult, mai ales ca stiam ca o sa intalnesc prietenii din zona si nu numai. Cand am aflat playlistul Benediction anuntat de organizatori, mi s-a parut ca lipseau multe piese de referinta, dar mi-am schimbat cu totul parerea in timpul concertului!
   
Truda nu au mai cantat, din motive de intarziere destul de mare a headlinerilor. Trupa se afla in turneul de promovare a albumului de debut Taraf Nation. Chiar as fi vrut sa-i vad fiindca nu i-am prins live niciodata.

 

NOMINON


     
Showul a inceput cu o intarziere de doua ore fata de ora anuntata. Prima trupa, Nominon, au cantat un swedish death metal. Am recunoscut doar o piesa pe care au cantat-o, Invocations, intrucat sunetul a fost asa de prost la ei incat nu se auzeau chitarile aproape deloc si foarte bazait, nu s-a prea inteles nimic.

 

HOLY MOSES

 


     
Holy Moses au avut un avut un super show, plin de energie si chef, mai ales din partea vocalistei, Sabina Classen, care e imaginea trupei, si este binecunoscuta de catre toti fanii. Alaturi de ceilalti membri care sunt niste instrumentisti buni au realizat un show incendiar, putandu-se vedea experienata scenica de mai bine de 25 de ani. A fost un thrash old school, cu feed-back bun din partea fanilor, care au apreciat prestatia lor. Au inceput showul cu binecunoscuta Master of Disaster, si am mai remarcat apoi End of Time, Bloodbound Of The Damned, piesa de pe ultimul lor, album Agony of Death aparut in 2008.

 

BENEDICTION


      
Benediction este una din cele mai cunoscute trupe de death metal din Anglia. Trupa a avut acelasi sound sacadat si in forta cu care eram obisnuiti si pana acum. Si ei promoveza noul album, Killing Music, scos in 2008. A fost un show de zile mari, cu mult moshpit si stage diving. Printre piesele cantate s-au numarat Nightfear, Nothing on the Inside, Shadow World, Unfound Mortality, They Must Die Screaming, I Bow to None, The Grotesque, The Dreams You Dread, Jumping at Shadows, Subconscious Terror. M-am bucurat enorm ca au cantat The Grotesque, piesa mea preferata, pe care in celelalte locatii din Romania, nu au cantat-o, din cate am inteles. Mi-a placut vocea lui Dave Hunt, seamana destul de mult cu vocea lui Dave Ingram, fostul vocal. Hunt se achita foarte bine de sarcinile unui frontman, insa nici Darren Brookes sau Peter Rew nu sunt cu nimic mai prejos.

 


        
In rest organizare ok, lume multa, si “into metal”. Minusuri au fost doar lipsa berii si faptul ca inauntru nu se putea fuma, cred ca nefumatorii au fost foarte bucurosi. Per total a iesit un show frumos, lumea fiind relaxata ca deh, era sambata, si a doua zi era timp suficient pentru refacere. Felicitari organizatorilor si ne mai vedem in Brasov!

Autor: Vile
Vezi galeriile trupelor: Benediction, Holy Moses, Nominon

Data concert:  October 18, 2008  | 3 Comentarii  | 5654 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Benediction si Holy Moses la Brasov

  • Poate cel mai loseresc concert al anului.

    1. Posted by Agasat | 25 Octombrie 2008 06:55
  • Agasat poate tu esti loser :) daca tu consideri un concert cu 2 trupe precum holy moses si benediction loseresc atunci reprofileaza`te frate si asculta hip-hop si metalcore

    2. Posted by Lycanthrope | 28 Octombrie 2008 13:14
  • Si ma rog chiar peste tot trebuie sa se fumeze si sa bea ? eu unul sunt satul de cat fum de tigara trebuie sa inghit in fiecare zi din partea colegilor mei de facultate , iar la faza cu bautura : ori mergi sa asculti muzica si sa dai din cap ori nu mai vii deloc , e timp pentru bere dupa concert.

    3. Posted by k256 | 01 Noiembrie 2008 05:03
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Concerte