concerte

Lansare Ayreon la Velvet Music in Delft si Stairway to Heaven in Utrecht

Lansare Ayreon la Velvet Music in Delft si Stairway to Heaven in Utrecht
TRUPE: Ayreon

Noul album “01011001” s-a lasat ceva asteptat avand in vedere cei trei ani care au trecut de cand Ayreon a lansat “The Human Equation”.  Activitatile promotionale pentru noul dublu CD au inclus atat aparitii live in magazine cat si un pre-release party in “Stairway to Heaven” – Utrecht, Olanda.


Sambata, 26 Ianuarie Ayreon si-au intalnit fanii intr-un cadru intim la Velvet Music in Delft, unde Arjen a venit insotit de Marjan Welman (prezenta  pe noul album). Cei doi au sustinut  un scurt concert acompaniat de voci feminine recrutate doar cu ora inainte de show, dupa care  au raspuns intrebarilor fanilor curiosi sa afle cat mai multe despre noul album.


Duminica admosfera a fosta alta. Peste 500 de fani, unii veniti chiar de departe ( Ilalia, Norvegia) s-au ingramadit in foyerul si sala de concerte Stairway to Heaven din Utrecht pentru a savura ultima capodopera a lui Arjen, efortul lor fiind  rasplatit prin prezenta unor muzicieni care si-au adus contibutiile la realizarea noului album Ayreon, “01011001”. Printre ei s-au numarat si: Hansi Kusch (Blind Guardian),Marjan Welman (Elister), Floor Jansen and Joost van den Broek (AfterForever), Lori Linstruth, Magali Luyten (Virus IV), Wudstik.

 

 

 


Seara a inceput cu cateva extracte de pe noul album, urmate de o prezentarea videoclipului animat “Beneath the waves” si de mesajele video trimise de muzicienii care nu au putut participa in acea seara la eveniment.

Dupa aproape o ora de prezentari si informatii de culise, a urmat o sesiune live cu extrase din toate albumele Ayreon, finalul fiind rezervat discutiilor cu fanii si sesiunii de autografe. 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Lars Bähren
Vezi galeriile trupelor: Ayreon

Data concert:  January 26, 2008  | 3 Comentarii  | 49934 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Lansare Ayreon la Velvet Music in Delft si Stairway to Heaven in Utrecht

  • Super pozele.

    1. Posted by Andrea | 17 Februarie 2008 18:22
  • foarte frumos..

    2. Posted by advent | 18 Februarie 2008 11:57
  • super album , super poze

    3. Posted by aliosha | 25 Martie 2008 19:07
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Concerte