concerte

Lansare Trooper - Rock'N'Roll Pozitiv

Lansare Trooper - Rock'N'Roll Pozitiv
TRUPE: L.O.S.T., Trooper

Cu ocazia lansarii noului album, Rock'N'Roll Pozitiv, Trooper alaturi de Idol si L.O.S.T. si-au bucurat fanii printr-un recital ce a avut loc vineri, 28 noiembrie in clubul Old School din capitala. Show-ul ce trebuia sa inceapa la orele 19:00 a suferit din pacate o intarziere de aproximativ o ora si douazeci de minute, lucru care cel mai mult se pare ca i-a deranjat pe cei mai tineri din public. Ok, haideti sa lasam aceste aspecte de o parte si sa ne indreptam atentia catre prima trupa a seri, Idol. Daca nu ma insel Idol este prima trupa romaneasca de rock cu o componenta 100% formata din fete. Din punct de vedere stilistic muzica fetelor este undeva intre hard rock si heavy metal, placuta urechii, avand un playlist destul de scurt cu doar vreo trei piese proprii, plus doua coveruri, Black Sabbath - Paranoid si Trooper - Cum Vreau Eu. Cu timpul, sunt sigur ca fetele vor mai lasa la o parte din emotii atunci cand vor pasi pe scena si sper sa capete mai multa siguranta din punct de vedere tehnic.

 



Dupa fetele de la Idol, destul de repede s-au instalat in scena cei de la L.O.S.T., trupetii bucurandu-se de un public cu o atitudine mai mult decat calduroasa privind muzica lor. N-au lisit din playlist piese precum Rise, Becoming a Lie, Closure sau atat de mult iubita, Ziua ce vine.

 

 

 



Trooper au fost  insa fara indoiala regii serii. Atat din punct de vedere al comunicarii cu publicul, cat si al prestatiei. Oscar, Popa, John, Coiot si Balaurul delectand publicul cu nu mai putin de 22 de piese, printre care Old School Baby!, Tari Ca Muntii, Strigat, Amintiri, totul culminand cu un reusit cover Iron Maiden - The Trooper. De asemenea, un alt moment emotionant al serii a fost cand Coiot a anuntat faptul ca peste aproximativ o ora, Balaurul va schimba prefixul si va aniversa frumoasa varsta de 30 de ani. Daca aveti chef de heavy metal, hard rock sau rock'n'roll nu pierdeti urmatorul show Trooper din data de 10 Decembrie din Fire Club. Pana atunci va spun "Let there be rock"!

 

 

 

 

Idol

 

 

 

 

 

L.O.S.T.

 

 

 

 

 

Trooper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: H.
Vezi galeriile trupelor: L.O.S.T., Trooper

Data concert:  November 28, 2008  | 6 Comentarii  | 7328 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Lansare Trooper - Rock'N'Roll Pozitiv

  • Va rog incercati sa nu dati comenturi aiurea ca va faceti de ras...daca va credeti metalisti de mare clasa asc si ce e in romania ca o viata nu se traieste numai cu Metalica si Iron maiden...si tu gandacelul...Fuck off dude....asc in pana mea trooper si dupa aia dai cu parerea...nu dai comnturi ca un degenerat...pt cultura ta generala tocmai ai insultat cea mai buna formatie de heavy metal din Romania...in sf se naste o formatie buna dintro romanie de ratati si tu insulti ca blegomanu...grow up dude...informeazate sau taci!!!

    1. Posted by BeyondTheGrave | 30 Decembrie 2008 02:27
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Concerte