9.7 RICHTER, DAMAGE CASE, DEATHRATTLE si RAPTURE: concert in Bucuresti

TRUPE: 9.7 Richter, Damage Case, Deathrattle

Miercuri, 2 martie, incepand cu ora 20:00, Club Fabrica, in colaborare cu DinUmbra Events, va invita la o seara thrash/heavy/power/speed, in cadrul careia veti asista la lansarea noului single #NuVomCeda al celor de la 9.7 RICHTER si veti urmari o adevarata furtuna de riffuri creata de cele patru trupe care vor imparti scena.
Accesul publicului va fi gratuit si se va face incepand cu ora 19:00.

9.7 RICHTER (Heavy Metal - influente de thrash/power metal)
Cosmin Aionita - voce
Adrian “Sinner” Rus - chitara, voce
Lucian ”Trigger” Gruia - chitara
Sebastian “Seba” Stanciu - bass
Alex “Gomez” Dascaloiu - tobe
97richter.com
www.facebook.com/97richterband
www.youtube.com/97richterband

9.7 RICHTER este una dintre putinele promotoare ale genului heavy metal modern din Romania, cu o abordare diversificata, un sunet adus la zi si influente atat clasice, cat si contemporane. Cel mai recent release discografic al trupei, albumul GROUND ZERO, lansat in 2014 sub egida Universal Music Romania, s-a bucurat de aprecieri pozitive din partea presei de specialitate, fiind ales albumul anului la premiile Maximum Rock Awards 2014. In ultimii ani, 9.7 RICHTER a impartit scena cu unele dintre cele mai mari nume ale metalului international: Judas Priest, Accept, Helloween, Testament si Tim "Ripper" Owens.

Noul single #NuVomCeda este prima piesa in limba romana din istoria trupei si va fi interpretata live in premiera in cadrul concertului din data de 2 martie.

DAMAGE CASE (Speed/Thrash/Dirty Rock'n Roll)
Dragos Coman - chitara solo, voce
Ioan Barbu - chitara ritmica, voce
George Nicolae - bass
Codrin Stamate - tobe
https://www.facebook.com/DamageCaseBand

Damage Case se intoarce si anul acesta cu acelasi devotament pentru Dirty Rock'N'Roll. Se pregateste primul material discografic ce va lua numele de “Rock'N'Roll Justice” incluzand piese ca: Booze & RNR Killing Squadron si chiar Rock'N'Roll Justice, albumul fiind un mix de rock'n'roll punk si speed/thrash elemente in care se regaseste sound-ul Damage Case. Pe 2 martie vom asculta pentru prima data si cea mai noua piesa marca DC: “The Black Leather Division”.

DEATHRATTLE (Speed Thrash Metal, Bucuresti)
Vlad Spalatelu: chitara solo
Alex "Tir" Marian: tobe
Cristian Tudor: bass & vocea a doua
Theodor Arcalean: voce & chitara ritmica/solo
www.facebook.com/DeathrattleBand1111

Intr-un singur an de la formare Deathrattle au scos primul lor album, "Minutes Before Death", o adevarata furtuna de riffuri pe sonoritati speed/thrash piperata cu exuberanta si energia tinerilor componenti. Deathrattle face parte din noul val de formatii de thrash metal romanesti ce aduc omagiu gigantilor genului intr-o forma plina de forta si agresivitate. Este un nume care promite mult si merita urmarit in viitor.

RAPTURE (Atmospheric Thrash Metal, Bucuresti)
Mihai Barbu - chitara ritmica, voce
Livia Diana Iancu - chitara solo
Paul Dragoi - bass
Tudor Alexandru - tobe
www.facebook.com/Rapture-Band-371674032893309
www.youtube.com/RaptureBandChannel

Prin imbinarea riff-urilor agresive cu melodicitatea vocii, Rapture reuseste sa creeze o atmosfera profunda, transmitand totodata multa energie. Trupa s-a format in anul 2012, an in care a si publicat pe Youtube un prim demo de 5 piese, intitulat "Prisoner" care ar putea constitui baza unei cariere muzicale extrem de productive.

Club Fabrica – Strada 11 Iunie nr. 50, Bucuresti.
Pentru mai multe detalii, puteti accesa pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/193015371051421

Sursa: 9.7 Richter
Data evenimentului:   March 02, 2016  | 0 Comments  | 1721 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: 9.7 RICHTER, DAMAGE CASE, DEATHRATTLE si RAPTURE: concert in Bucuresti

COMENTARIUL TAU