ANATHEMA la Bucuresti

TRUPE: Anathema, Celelalte Cuvinte

Sala Palatului va gazdui miercuri, 29 aprilie 2009, ora 20:00, concertul trupei Anathema.Vincent și Daniel Cavanagh, Lee Douglas, Les Smith, Jamie Cavanagh și John Douglas vin in formatie completa.

Va fi primul concert Anathema cu toți membrii trupei, la 15 ani distanta de la ultima reprezentație din Bucuresti in aceasta formula. Dupa Anathema Unplugged de la Cisnadioara din 2007, sold-out inca din primele doua ore de la anuntare, apoi Sala de Festivitatii a Casei de Cultura Preoteasa vanduta anul trecut in numai trei zile de la deschiderea caselor de bilete, Anathema vine la Sala Palatului cu toata trupa. Se anunta un concert de nota zece pentru un public foarte special.

Anathema s-a format in Liverpool in 1990. Muzica lor nu poate fi incadrata intr-un singur stil, Anathema a cantat de la Doom Metal pana la rock atmosferic cu influente alternative. Din '93, de la Serenades, un album doom/death, a urmat The Silent Enigma cu un sound de gothic metal, apoi Eternity care a introdus elemente de rock progresiv și alternativ. Au urmat trei albume cu tentă alternativă: Alternative 4 in '98, Judgement in '99 și A fine Day to Exit in 2001. A Natural Disaster introduce elemente de rock simfonic pe un fond sonor care suna a rock alternativ. Muzica lor este melodioasa, de atmosfera, iar playlistul cuprinde si numeroase preluari, de la Pink Floyd pana la Iron Maiden. In prezent, criticii comentează Hindsight, un album semi-acustic cu aranjamente orchestrale folosite pentru constructia binecunoscutelor piese, dar si o nouacompozite intitulata Unchained (Tales Of The Unexpected). Hindsight va ramane in prim plan pana in iunie, cand va fi lansat Horizons, un album mult așteptat de fanii Anathema.

Evenimentul ii are ca invitati speciali ai formatiei Anathema pe membrii trupei Celelalte Cuvinte.

Biletele in valoare de 60, 80, 100 și 120 RON sunt puse in vanzare in reteaua magazinelor DIVERTA si online pe www.ticketpoint.ro si www.myticket.ro.

Data evenimentului:   April 29, 2009  | 0 Comments  | 4608 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ANATHEMA la Bucuresti

COMENTARIUL TAU