Anneke van Giersbergen (ex-THE GATHERING) la Bucuresti

TRUPE: Agua de Annique , The Gathering

Anneke Van Giersbergen, vocea consacrata a celebrului grup olandez The Gathering, va sustine in data de 22 aprilie, 2012 un concert special in Clubul Silver Church din Bucuresti.

Considerata drept una din cele mai importante voci feminine ale scenei rock/metal internationale, Anneke ajunge la Bucuresti pentru un concert exclusiv in care artista va prezenta un show de 90 de minute in care vor fi incluse atat piese de pe albumele solo cat si compozitii din era The Gathering si chiar celebra colaborare cu muzicianul si producatorul canadian Devin Townsend.

Anneke a inceput sa cante la varsta de 7 ani iar la 12 ani debuta in corul scolii pentru ca dupa cativa ani sa formeze prima ei trupa de rock. Primul succes local l-a cunoscut alaturi de Bad Breath, grup ce imbina muzica blues cu jazz, folk si funk.

S-a alaturat formatiei The Gathering in 1994 alaturi de care a cunoscut succesul international iar albume precum Mandylion, Nightime Birds sau How to Measure a Planet? raman si in acest moment discuri etalon in scena rock/metal, obtinand vanzari record de sute de mii de exemplare.

Anneke a decis sa paraseasca The Gathering in 2007 pentru a lansa un nou proiect intitulat Agua de Annique. In toata cariera sa, artista a bifat colaborari inedite cu Lawn, Farmer Boys, Ayreon, Napalm Death, Novembers Doom, Moonspell, Globus, Arjen Anthony Lucassen, Giant Squid, Devin Townsend, Anathema si Within Temptation.

Artista este considerata una din cele mai versatile voci ale momentului, muzica sa pornind de la forme pure ale genului metal si ajungand astazi la un alternative rock de calitate in care putem gasi cu usurinta influente din genuri muzicale diverse.

Anneke van Giersbergen va concerta la Bucuresti alaturi de trei muzicieni olandezi cunoscuti pentru activitatea in Garcia Plays Kyuss si Celestial Season. Printre ei se numara si Rob Snijders, sotul artistei.

Cu o cariera aciva de aproape 20 de ani, timp in care a inregistrat 20 de materiale discografice, concertul Anneke van Giersbergen la Bucuresti se va dovedi cu siguranta o experienta inedita si in acelasi timp o seara memorabila pentru fanii muzicii rock.

Biletele sunt disponibile la urmatoarele preturi:

50 Ron - presale
70 Ron - at doors

Biletele s-au pus in vanzare in retelele Eventim, MyTicket si Biletoo. Le puteti cumpara atat online de pe www.eventim.ro, www.biletoo.ro si www.MyTicket.ro, cat si din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Flanco, librariile Humanitas, librariile Adevarul, Diverta, Unirea, Muzica si libraria Eminescu. Nu uitati ca biletele sunt in numar limitat, pentru ca dorim astfel ca publicul ce va veni la concert sa se simta cat mai confortabil. La intrarea in club, biletele vor costa 70 de lei.
Data evenimentului:   April 22, 2012  | 0 Comments  | 3298 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Anneke van Giersbergen (ex-THE GATHERING) la Bucuresti

COMENTARIUL TAU