ARKTAU EOS si Costin Chioreanu in Club Fabrica

Pe data de 20 Octombrie 2012, The Invisible Guest va invita in Club Fabrica la un eveniment exclusiv pentru Est-ul Europei: Un show special, unic in Romania, ce va combina arta cu muzica si ritualul magic: concert de lansare a noului album Arktau Eos intitulat EOH-MAERA insotit de happening si expozitie de arta semnata Costin Chioreanu.

Arktau Eos reprezinta revelatia muzicii ambient din Finlanda, straniile lor aparitii live impresionand audienta in ultimii ani, in intreaga lume. Arktau Eos reprezinta lugubrul in toata splendoarea lui,murmurul unui templul unde imaginile criptice şi sunetele straine acestei lumi dau nastere unui nou portal ascultătorului perceptiv.

Acesta este invitat să împărtăşească acest vis sacru si sa lase, la randul sau, propria viziune sa ia nastere si sa lumineze in intuneric. 

Mai multe detalii privind evenimentul, precum si conceptul ce va sta in spatele acestei unice aparitii -in curand!

Accesul publicului va fi permis incepand cu ora 19:00, expozitia va incepe la ora 20:00 iar concertul + happening la ora 21:00.

Pentru cei care vor face rezervare pe adresa invisibleguest@yahoo.ro pana pe data de 1 Octombrie 2012, pretul unui bilet este 30 ron. In ziua evenimnetului intrarea va costa 40 ron.
Pentru rezervari trimiteti un email la adresa invisibleguest@yahoo.ro cu subiectul ARKTAU EOS - in care sa speciificati numarul de bilete pe care doriti sa il rezervati precum si numele dumneavoastra complet.

http://www.helixes.org/arktau-eos/index02.html

http://www.myspace.com/arktaueos
Sursa: Twilight13media
Data evenimentului:   October 20, 2012  | 0 Comments  | 1474 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ARKTAU EOS si Costin Chioreanu in Club Fabrica

COMENTARIUL TAU