ASPHYX la Bucuresti

TRUPE: Asphyx, Casus, Christ Agony

Pe data de 26 aprilie 2012, legendara trupa death metal olandeza ASPHYX va concerta in cadrul unui eveniment exclusiv la Bucuresti. Alaturi de trupa olandeza vor concerta alte doua trupe din strainatate, de asemenea in exclusivitate in Romania.

Concertul va avea loc in Bucuresti, in clubul The Silver Church (Calea Plevnei 61), iar pretul biletelor este de 50 lei pentru primele 50 de bilete comandate, cei 50 de cumparatori vor primi de asemenea posterul oficial al evenimentului, ulterior pretul biletelor va creste la 60 lei, urmand ca in ziua concertului, la intrare, pretul unui bilet sa fie de 70 lei. Biletele se pot comanda incepand cu data de 6 februarie 2012, direct prin Axa Valaha Productions la email axa666@yahoo.com sau la tel. 0721.107776.

Concertul Asphyx de la Bucuresti este o co-productie Axa Valaha Productions si Ribcage Booking, recomandata si sustinuta de catre Romanian Thrash Metal Club.

Trupa Asphyx este cunoscuta publicului metal de aproape 25 de ani, fiind considerata cel mai valoros grup death metal olandez dupa Pestilence si unul dintre putinii sustinatori ai metalului extrem, in forma sa pura, de la granita ultimelor doua decenii. Avand in componenta trei muzicieni extrem de rodati in contextul activitatii din Asphyx, dar si din alte trupe reprezentative ale metalului extrem, ca Thanatos, Soulburn sau Hail of Bullets si in spatele microfonului pe cel care este probabil cel mai talentat si valabil vocalist death metal din Europa, Martin Van Drunen, care a oficiat in ultimele trei decenii in cunoscutele trupe Pestilence, Bolt Thrower, Comecon, si care este si in prezent vocalistul super proiectului Hail of Bullets, Asphyx demonstreaza ca death metalul inseamna atitudine, iar greutatea muzicii da tonul.

Alaturi de trupa olandeza vor concerta trei trupe din strainatate, CHRIST AGONY din Polonia, DAEMONICUS din Suedia si CASUS din Germania, deatherii teutoni revenind in Romania dupa ce anul trecut au sustinut un mini-turneu la noi in tara, care a inclus concerte in Cluj-Napoca, Brasov si Bucuresti. Casus au lansat recent mini-albumul de debut Hysteria, sub egida Axa Valaha Productions, material ce va fi prezentat in premiera in cadrul concertului din The Silver Church.

Asa cum v-a obisnuit, Axa Valaha Productions incearca sa aduca pe scenele din Romania cateva din cele mai importante trupe din aria metalului extrem al ultimelor decenii, Asphyx fiind cu siguranta una dintre ele. Opt albume de studio, numeroase materiale split sau in format vinil si un nou album Deathhammer care promite sa fie o bomba cu ceas pentru death metalul european, primul single autointitulat demonstrand ca fitilul este deja aprins. Albumul Deathhammer va fi lansat oficial la sfarsitul lunii februarie 2012, sub egida prestigioasei case de discuri Century Media.

 

Sursa: Coro - Axa Valaha
Data evenimentului:   April 26, 2012  | 0 Comments  | 2940 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ASPHYX la Bucuresti

COMENTARIUL TAU