Concert in memoriam GROMAN BOGDAN GABRIEL/TOM tobarul rebel.

TRUPE: Adi Manolovici Syndikate, Idol, PhenomenOn, Tectonic, Trooper

Pe data de 28 decembrie 2010 se va desfasura la Silver Church concertul in memoriam GROMAN BOGDAN GABRIEL/TOM tobarul rebel.


Evenimentul este organizat cu sprijinul “Casei de Cultura al Sudentilor” si “Silver Church”.

Prezentatorul evenimentului este “Florin Silviu Ursulescu” si vor participa trupele: “IDOL”, “LUCA’Z’ BAND”, “ADI MANOLOVICI SYNDIKATE”, TECTONIC -CEA MAI VECHE TRUPA METAL DIN ROMANIA, REUNITA CU ACEASTA OCAZIE (COMANDORUL HOISAN, GUSTI SI GEORGE COSTINESCU)”, “PHENOMENON” si “TROOPER”.


De asemenea pe tot parcursul evenimentului se vor afisa pe monitoarele din Silver Church proiectii cu poze din concerte si festivaluri la care a participat TOM si o parte din reclame si videoclipuri transmise pe mai multe posture de televiziune.


Ultimul videoclip “Perfect World” realizat cu trupa “DO DIEZ” actuala “DEATH DRIVE” a intrunit 10000 de vizionari pe youtube.Videoclip-ul a fost considerat cea mai buna realizare (in cadrul genului Metal) pe ultimii ani.

De mentionat ca in activitatea sa Groman Bogdan Gabriel- TOM a sustinut peste 250 de concerte in cluburi si a participat la foarte multe festivaluri de gen ajungand sa cante in paralele cu sapte trupe.  Majoritatea evenimentelor la care a participat au fost mediatizate in presa scrisa, Radio si Televiziuni.


Spectacolul va incepe la Silver Church la orele 18.00 si se va derula pe parcursul a 4-5 ore, iar intrarea este libera.
Data evenimentului:   December 28, 2010  | 0 Comments  | 2942 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert in memoriam GROMAN BOGDAN GABRIEL/TOM tobarul rebel.

COMENTARIUL TAU