CONVENTIA INTERNATIONALA DE TATUAJE

Pentru al doilea an la rand, Conventia Internationala de Tatuaje, cel mai mare eveniment dedicat acestei arte, body piercing-ului si body painting-ului va avea loc la Bucuresti. Conventia se va desfasura in perioada 14-16 octombrie 2011, la World Trade Center.

Evenimentul va fi locul de intalnire si de competitie a peste 50 artisti tatuatori locali si internationali, din tari ca: Ungaria, Germania, Grecia, Franta, Suedia, Irlanda, Moldova, Rusia, Borneo sau Finlanda, care isi vor arata maiestria dobandita in stiluri variate, precum: arta japoneza, dark, realistic, fantasy, crazy, tribal, alb-negru sau color. Cele mai reusite tatuaje ale fiecarei categorii, ce vor fi realizate in fiecare zi de Conventie, vor fi jurizate si premiate.

Cei pasionati sau pur si simplu interesati de aceasta arta vor avea ocazia sa asiste la demonstratii “live”, sustinute de artisti cu experienta, sau se vor putea lasa tatuati de mainile unor profesionisti apreciati, precum George Mavridis (Grecia), James Celtic Moon (Ungaria), Mitzu-Duck’s Tattoo (Finlanda) sau Remis Cizauskas (Irlanda). In plus iubitorii de tatuaje, body piercing si body painting vor avea ocazia sa afle despre noile tendinte si tehnici din domeniu in cadrul seminariilor evenimentului si sa admire sau sa cumpere accesorii, haine si multe alte articole ce tin de cultura din jurul tatuajelor.

Atmosfera incinsa in timpul zilei de artistii tatuatori va fi intretinuta pe parcursul celor 3 zile de Conventie de concerte, spectacole incendiare si de demonstratii din disciplinele aflate in legatura directa cu arta tatuajelor. Spre exemplu, Absoluto Fighting Center, cel mai bine cotat club de Brazilian Jiu Jitsu si MMA, va oferi pe parcursul celor trei zile de Conventie demonstratii ce vor initia publicul in taina acestui stil de arte martiale.

In plus, in premiera in Romania, Lassi Freakshow Absurdus, unul dintre artistii finlandezi cei mai apreciati la nivel international va incanta in fiecare zi participantii cu un adevarat “freakshow”. Reprezentatiile sale ce tin mereu publicul in tensiune vor include demonstratii de suspendare a corpului, spectacole pirotehnice si multe alte numere ce vor oferi permanent surprize publicului.

Concertele ce vor intretine atmosfera vor fi sustinute in cadrul afterparty-ului oficial al Conventiei Internationale de Tatuaje de invitati speciali din strainatate si de numeroase trupe de la noi si de peste hotare. Unul dintre invitatii speciali ai evenimentului de la Bucuresti este Ski King, un cunoscut artist german, cantaret de muzica country & rock’n’roll, considerat a fi urmasul lui Elvis Presley si Johnny Cash. Printre trupele care vor incinge petrecerea se numara Hellz Ballz, Romanian AC/DC tribute band sau Up To Eleven. Afterparty-ul va avea loc in clubul Fire pe 14-15-16 octombrie 2011, incepand cu orele 23.

Biletele, in valoare de 30 RON/zi si abonamentele in valoare de 70 RON pentru intreaga perioada a Conventiei Internationale de Tatuaje, in pret fiind inclus accesul la afterparty Club Fire, pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta sau online, pe shop.artmania.ro si myticket.ro.
 
 

www.tattooconvention.ro

 

Data evenimentului:   October 14, 2011  | 0 Comments  | 3632 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: CONVENTIA INTERNATIONALA DE TATUAJE

COMENTARIUL TAU