DARK BOMBASTIC EVENING 4

TRUPE: Alcest, Hexvessel, Isole, Oranssi Pazuzu, Solstafir

Cea de-a patra editie Dark Bombastic Evening se va desfasura in perioada 17 - 18 august in spatiile RYMA din cadrul Cetatii Alba Iulia. Evenimentul din acest an aduce in fata publicului 18 trupe din 11 tari europene si o varietate de stiluri ce include Darkjazz/Doomjazz, Ethno Trip-Hop, Post-Rock, NeoFolk, Dark Folk, Post-Industrial, Black/ Doom/Post/Sludge/Epic Metal, Psychedelic Folk Rock, Dark Rock’n’Roll, Blackgaze etc. Biletele vor putea fi achizitionate exclusiv la fata locului in serile evenimentului, iar organizatorii ne asigura ca in 2012 locatia RYMA va permite accesul a mii de participanti, astfel nu exista temeri ca DBE 4 va fi sold out. De asemenea, spatiul de campare din acest an se va dubla.
 

Trupe participante:

 
Alcest (Dreamy Post-Romantic Blackgaze)
Coulisses (Dark Folk Rock)
Dark Buddha Rising (Trance Sludge Doom Metal)
Falloch (Celtic Metal & Post-Rock)
Hexvessel (Psychedelic Forest Folk-Rock)
Isobel and November (Psych Country Goth Rock)
Isole (Epic Doom Dark Metal)
Job Karma (Cinematic Ambient Post-Industrial)
Lantlôs (Atmospheric Post-Black Metal)
:Of The Wand And The Moon: (Dark Experimental Neofolk)
Oranssi Pazuzu (Psychedelic Black Metal & Space Krautrock)
PG. Lost (Instrumental Ambient Post-Rock)
Rose Rovine E Amanti (Apocalyptic Neofolk Rock)
Sólstafir (Epic Metal & Dark Rock’n’Roll)
The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble (Experimental Ambient Darkjazz)
The Mount Fuji Doomjazz Corporation (Experimental Noise Drone Ambient Jazz)
Theodor Bastard (Ethno Trip - Hop)


DBE este o platforma atipica care sustine Spiritul Underground, exprimarea artistica variata si de calitate, libertatea de opinie, deschiderea la nou si nestandardizat, bunul simt, decenta in tot si toate…

…a fost creata din dorinta sincera de a oferi prietenie, dar si de a pune bazele unei miscari underground corect structurata, pe repere verticale si reale. Totul a fost pornit din admiratie pentru artistii talentati care doresc sa impartaseasca in cel mai onest mod viziunile lor catre un public explorator de elemente noi, inovative, originale. DBE respecta clasicul dar rezoneaza la vectorii de avangarda, experimentali si atipici.

…se adreseaza sufletelor frumoase de pretutindeni care vin neconditionat la un eveniment anual ce doreste sa-si pastreze intacta credinta si convingerea in normalitate, simplitate si sinceritate. In 2 zile efective, prieteni noi si vechi isi propun sa evadeze din cotidian, sa petreaca un week-end atipic intr-o companie frumoasa si, nu in ultimul rand, sa sustina o identitate care, de la an la an, pare sa prinda un contur bine definit…

…sentimentul de apartenenta la platforma DBE ar putea sa reprezinte, in cele din urma, o atitudine noua, neconditionata, libera, care sa poata duce la implinirea unui vis frumos al fiecaruia dintre sustinatori: artisti, public, organizatori, parteneri, mass media.

 

www.darkbombasticevening.com

Data evenimentului:   August 17, 2012  | 0 Comments  | 2480 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DARK BOMBASTIC EVENING 4

COMENTARIUL TAU