EXODUS si SUICIDAL ANGELS in Timisoara

TRUPE: Exodus, Suicidal Angels

Dupa ce Gary Holt a concertat pentru prima data in Romania seara trecuta, alaturi de Slayer, EXODUS, trupa pe care acesta a infiintat-o la San Francisco alaturi de Kirk Hammett acum mai bine de 30 de ani, va concerta pentru prima data la Timisoara pe data de 12 iulie 2012, in clubul Daos. Celalalt cap de afis al evenimentului este trupa SUICIDAL ANGELS, thrasherii eleni revenind in Romania dupa ce au putut fi vazuti la lucru pe scenele autohtone alaturi de Rotting Christ sau Death Angel.

Legendara trupa thrash metal americana EXODUS revine in Romania la doar o luna dupa ce au concertat la Bucuresti, alaturi de Dimmu Borgir si Overkill. De aceasta data, Exodus va concerta in calitate de headliner, in cadrul unui recital de aproximativ 90 de minute, pe scena clubului Daos din Timisoara, cea mai cunoscuta locatie pentru concerte rock si metal din capitala Banatului.

Alaturi de trupa care i-a oferit scenei metal mondiale pe Kirk Hammet (Metallica), Gary Holt (Exodus / Slayer), Jeff Andrews (Possessed) sau pe regretatul Paul Baloff (Exodus) va concerta cea mai interesanta trupa metal din noua generatie, thrasherii eleni de la SUICIDAL ANGELS, trupa care a mai vizitat in trecut Romania, inclusiv Timisoara, concertand intensiv alaturi de Rotting Christ sau Death Angel.

Concertul de la Timisoara va include de asemenea nu mai putin de trei trupe opening act, doua din strainatate, SAWTHIS (hardcore thrash metal) si SCALLA MERCALLI (heavy metal), concertul fiind deschis de una dintre cele mai muncitoare si mai perseverente trupe din vestul tarii, IN DEFIANCE, death metal in egala masura brutal si melodios, cu un line-up in care activeaza muzicieni cu experienta din Arad si Timisoara.

Biletele pentru acest concert costa 40 de lei pentru cele achizitionate in avans, urmand ca in ziua concertului, la intrare, pretul unui bilet sa fie de 50 de lei. Ele se pot achizitiona in Timisoara direct de la clubul Daos, de asemenea cu livrare directa in Bucuresti sau oriunde in tara prin posta sau curier, prin intermediul Axa Valaha Productions (tel. 0721.107776 sau email axa666@yahoo.com).


Concertul EXODUS / SUICIDAL ANGELS de la Timisoara este o productie Axa Valaha Productions, in parteneriat cu Daos Club, recomandata de Romanian Thrash Metal Club. Biletele vor fi puse in vanzare in curand si costa 40 de lei pentru cele achizitionate in avans, respectiv 50 de lei direct in seara concertului, la intrarea in club.

Sursa: Coro - Axa Valaha
Data evenimentului:   July 12, 2012  | 0 Comments  | 3077 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: EXODUS si SUICIDAL ANGELS in Timisoara

COMENTARIUL TAU