Funeral Nation Tour: MARDUK & VADER

TRUPE: Marduk, Vader

Marduk vor concerta in Romania in Ianuarie 2010 in cadrul a doua evenimente sustinute la Cluj-Napoca (13 Ianuarie) si Bucuresti (14 Ianuarie).

Concertele fac parte din turneul Funeral Nation Tour ce promoveaza ultimul material al suedezilor Wormwood, lansat in Septembrie 2009, turneu care are ca invitat special masinaria poloneza intitulata Vader!

www.myspace.com/truemarduk


Vader
incheie un an 2009 plin de succes, inceput cu un turneu alaturi de Deicide si Samael, continuat cu inregistrarile unui album mult asteptat lansat la Nuclear Blast in august 2001, Necropolis, si incheind cu un amplu turneu nord american in lunile Noiembrie si Decembrie 2009 (alaturi de aceeasi Marduk). Noua componenta in care Vader vor fi prezenti si in Romania este Peter - guitar /voc., Wacek - guitar, Reyash - bass si Pawel - drums.

www.myspace.com/vader


Mastic Scum
din Austria intregesc lineup-ul de turneu, adoptand un death metal orientat puternic catre grindcore de aproape 17 ani, si care tocmai au lansat pe 13 noiembrie al patrulea album, Dust.

www.myspace.com/masticscum


Opening act vor fi cei de la Sinate din Auckland, Noua Zeelanda, adeptii unui death metal cu elemente thrash, care pregatesc deja al treilea material discografic, in doar 4 ani de la infiintare (2005).

www.myspace.com/sinate05


Concertul din Cluj Napoca va avea loc in Irish & Music Pub (Strada Horea nr. 5). In Bucuresti, evenimentul de va desfasura la Studio Martin (B-dul Iancu de Hunedoara nr. 61)

Biletele costa 55 RON in avans si 60 RON la intrare pentru ambele concerte si se gasesc astfel:


In Bucuresti:
Titus -Bestial Rec:
tel: 0722814991
e-mail: titus@bestial.ro
yahoo messenger: dark_distro
& Coro: tel.  0721107776; 
e-mail: axa666@yahoo.com


In Cluj-Napoca
:
Cafe Umbra de Noapte, Str. G. Clemenceau, nr 7

Rezervari sau comenzi cu ramburs (pentru comenzi de minim 5 bilete, taxele sunt suportate de catre expeditori) se pot face la adresa bilete[at]hatework[punct]ro


Cele doua concerte din Romania va sunt prezentate de Hatework si Cluj Napoca Hard Core.

Data evenimentului:   January 13, 2010  | 0 Comments  | 1926 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Funeral Nation Tour: MARDUK & VADER

COMENTARIUL TAU