GLORYFUL, INVICTUS si BLACKSHEEP: concert in Bucuresti

TRUPE: Blacksheep


Blood & Fire Productions anunta un eveniment exploziv: trupa de heavy/power metal Gloryful (Germania) va fi capul de afis al celei de-a doua editii Civilized Violence! Actul artistic se va derula pe data de 11 septembrie in Bucuresti, la Club Fabrica.

In anul 2010, doi artisti cu state vechi in scena metal, Jens Basten (Night In Gales, The Wake, Deadsoil, Intestinal Ulcer) si Johnny La Bomba (Nyari, I Despise), au decis sa infiinteze o trupa de heavy metal in incercarea de a readuce spiritul si sinceritatea metalului traditional in prim plan, creand un amestec interesant de metal teuton, dar cu o buna masura de Iron Maiden, un stil intens si impresionant ce se poate auzi cu succes pe cele doua albume ale trupei The Warrios's Code (2013) si Ocean Blade (2014). Gloryful este o excelenta trupa live, dovada fiind si participarea lor la diverse evenimente si festivaluri puternice din Europa, alaturi de trupe de marca ale scenei metal. Un show ce nu trebuie ratat!

In deschiderea concertului de la Bucuresti vor evolua trupele romanesti Invictus (Symphonic Metal) si Blacksheep (Death 'N' Roll).

Biletele la evenimente se vor gasi la intrare, la pretul de 20 de lei.

Civilized Violence editia a 2-a este un eveniment organizat de Blood & Fire Productions, in colaborare cu Club Fabrica (Bucuresti), creat de fani pentru fani.

Gloryful (Heavy Metal - Germania)

A quite amazing album full of heavy metal hits. Up-tempo anthems blend with mid-tempo fistbangers and enchanting ballads. The legacy of German metal is intact!“ [Dan Swanö - Edge Of Sanity, Nightingale, Bloodbath, Witherscape, Diabolical Masquerade]

http://www.gloryful.net/
http://gloryful.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/gloryful
https://www.youtube.com/user/GloryfulMetal

Invictus (Symphonic Metal)
https://www.facebook.com/InvictusRomania

Blacksheep (Death 'N' Roll)
https://www.facebook.com/blacksheeproll

Pagina oficiala de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1430702580582751/
Data evenimentului:   September 11, 2015  | 0 Comments  | 1472 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: GLORYFUL, INVICTUS si BLACKSHEEP: concert in Bucuresti

COMENTARIUL TAU