GOODBYE TO GRAVITY, VOODOO si BREATHELAST: live in Mojo

TRUPE: Breathelast, Goodbye to Gravity, Voodoo

Goodbye To GravityVoodoo si Breathelast vor cânta joi, pe 27 septembrie in Mojo Music Club (Str. Gabroveni, nr. 14). Showul va incepe la ora 20:00. 
 
Goodbye To Gravity este o trupa de metal din Bucuresti, care s-a nascut dintr-un mix neasteptat: fosti membri ai formatiei de heavy-metal THUNDERSTORM (care au cântat in deschiderea multor nume “cu greutate” precum JUDAS PRIEST, MANOWAR, HELLOWEEN, RAGE, EVERGREY etc) si câstigatorul editiei 2008 a concursului TV "Megastar", Andrei Galut. Printre multe aparitii la festurile importante din tara precum B'estfest si Romanian Rock Meeting, Goobdye To Gravity au fost selectati din peste 2000 de trupe pentru participarea la New Blood Award, concurs desfasurat la Summer Breeze Open Air 2012 in Germania. Albumul de debut al trupei, a fost masterizat de Jens Bogren (Soilwork, Opeth, Kreator) in Fascination Street Studios, Suedia si va fi lansat anul acesta.
 
BreatheLast au lansat in ianuarie 2012 EP-ul de debut ce poarta numele trupei si pregatesc un al doilea material. Breathelast s-a format in 2010, datorita unei dorinte de a canaliza eforturile si interesul muzical general al membrilor formatiei, intr-o directie unica, cu un sunet concret. O parte din membrii Side FX, (Ionut “Karlos” Cojocaru, Vali Birsan, Andrei Mihai Ionut) formeaza Breathelast , proiect de post hardcore, separandu-se definitiv de proiectul Side FX.
 
 
Trupa Voodoo a luat nastere inca din anul 2005 din dorinta de a aduce ceva nou si inedit in muzica romaneasca. De-a lungul timpului, componenta trupei s-a schimbat pana a ajuns la formula de astazi:Cristi-tobosar cu muzica in sange, fiind fiul lui Nelu Dumitrescu de la Iris, Fabian- fost concurent la „coala vedetelor” , Cosmin- un chitarist experimentat , implicat in numeroase proiecte muzicale precum Mozart Rocks si Matei- un basist extraordinar care studiaza regie si film. Voodoo abordeaza un gen muzical unic pentru Romania, rock modern cu influente de dancehall si raggae, astfel, reusind sa fie o pata de culoare in peisajul muzical romanesc.
 
 
Data evenimentului:   September 27, 2012  | 0 Comments  | 1782 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: GOODBYE TO GRAVITY, VOODOO si BREATHELAST: live in Mojo

COMENTARIUL TAU