L.O.S.T., Krepuskul, Malpraxis si Apa Simbetii in Bucuresti

TRUPE: Krepuskul, L.O.S.T., Malpraxis

Metal Support & Blaster Promotion va invita joi, 24 mai, in Club Damage din Bucuresti la un concert cu
 
L.O.S.T.
Krepuskul
Malpraxis
Apa Simbetii
 
Pretul unui bilet este de 15 lei.
Adresa Club Damage: Calea Victoriei NR 16-18-20-PASAJ Villacrosse Bucuresti.
Facebook Event: www.facebook.com  
Ora 19:00
 
L.O.S.T.
Formaţia L.O.S.T a luat fiinţă în martie 2004, după una din repetiţiile formaţiei Abigail în care activau în acel moment 3 dintre membri (Vlad, Dragoş, George). După scurt timp, BB Hanneman, deasemenea fost coleg cu cei trei, se alătură trupei. Din acel moment, componenţa a fost următoarea: BB Hanneman - chitară, voce (ex Adrenaline, Cronos, Abigail, Icon of Sin, Magma), Vlad Buşcă - bass, voce (ex Abigail, Tornado, Cronos), Dragoş Hălmagi - keyb (ex Abigail), George Angel Tudor - tobe, voce (ex Abigail, Dust). Incepând cu luna septembrie 2006 se alătură trupei Dorin Costea, un baterist ce a mai cantat in trupe ca Kendo, Brainstrip si Deadeye Dick, acesta fiind inlocuit in iunie 2011 cu Victor Stoica (ex Dies Irae / Warganism)., moment in care a fost cooptat si un al doilea chitarist: Daniel Tudosie (Spectral).
Având o experienţă îndelungată în scena românească, de aproape 20 ani, ce a cuprins printre altele numeroase premii la festivaluri, apariţii radio-tv precum şi 2 albume înregistrate anterior cu Abigail şi Cronos, trupa L.O.S.T. a avut un impact rapid în underground, toate concertele fiind foarte reusite si cu un nucleu de fani devotati in continua crestere.
Cu ocazia concertului de debut din Club A din 5 noiembrie 2004 a fost prezentat şi primul cd promo, în condiţii calitative şi de prezentare deosebite. Materialul promo menţionat anterior se intitulează Ziua ce vine si cuprinde 2 melodii (Ziua ce vine şi Last Breath), înregistrate în studioul Recreate Records din Bucureşti în perioada octombrie-noiembrie 2004. Sesiunea de înregistrări a cuprins un total de 5 piese, care au fost editate de Meta4 Productions pe un MCD intitulat Last Breath lansat oficial pe data de 4 martie 2005, si distribuit in toata reteaua natională de magazine.
Trupa a mai sustinut concerte in 2005-11 impreună cu trupe ca Novembre, Obituary, Behemoth, Dismember, Rage, Orphaned Land, Aborted, Leaves Eyes, Septic Flesh, The Haunted, Destruction, Helloween, Doro, Testament, Kreator, Sepultura, In Flames, Sodom sau Hammerfall.
L.O.S.T. a lansat noul album Remains of Pain in data de 4 decembrie 2010. Materialul a fost produs de Razvan Alexandru de la Abigail, inregistrat in mai multe locatii (printre care Musitech Production Studios si Taine Multimedia Studio), mixat la Moon Studio si masterizat de Alan Douches la West West Side Music, New York, inginer ce a mai lucrat cu Six Feet Under, Hatebreed, Cattle Decapitation, Cannibal Corpse, Kataklysm si multi altii.
Band contact: band@we-are-lost.com
 
 
Krepuskul
Krepuskul este fara indoiala cea mai harnica trupa din Transilvania, ei sustinand in numai cinci ani peste 180 de concerte de club si festivaluri, numai in 2011 ei participand la Top T Buzau, unde au obtinut premiul al doilea, de asemenea la Stufstock Vama Veche si castigand primul loc al concursului Local Heros, ei urmand sa reprezinte Romania in cadrul finalei internationale din 2012. Krepuskul au concertat de-a lungul timpului alaturi de Sepultura, Rotting Christ, Pain sau Crematory, fiind intr-o permanenta evolutie si pregatind un nou material experimental death metal, cu multiple influente, dupa ce au lansat doua albume de studio, Umbre de vise in 2007, respectiv Game Over in 2010.
Members:
Andu Anches - Bass, Vocals
Alex Tarocco - Drums
Marcel Rusu - Guitar
Victor Tanase - Guitar
 
 
Malpraxis
Cluj Napoca - brutal death metal
Originara din Cluj, tanara trupa Malpraxis a luat fiinta in 2009 la initiativa lui Florin (tobe), cunoscut publicului de metal extrem pentru prezenta sa in Necrovile, si Cristi (voce, ex-Skullp). Lineup-ul formatiei s-a completat prin prezenta lui Vali (chitara) si Ionut (bass). Genul abordat de Malpraxis este un death metal brutal cu influente vaste de la Dying Fetus si Suffocation, pana la Skinless, Disavowed si Decapitated, dupa cum trupa insasi declara.
Members:
Cristian Aionese -Vocals
Valentin Nantu -Guitars
Ionut Burcusel -Bass
Florin Gheorghita –Drums
 
 
Apa Simbetii
Avand 5 fosti membrii la activ si mai multe schimbari de stil, Apa Simbetii a luat fiinta in 2009, cand postul de tobar, fiind pana atunci ocupat de unul dintre chitaristi, a fost preluat de actualul tobosar Mihai Petrosel. Fiind de-atunci in formula completa, stilul abordat a fost schimbat in Blackened Death Experimental cu influente Djent si Jazz. Trupa are peste 10 piese compozitie proprie si cateva concerte la activ, cele mai notabile fiind participarea la OST Mountain Fest 2011, Turul Ascending in Triumph, Tomberon Fest, Cage Club Underground Support si concertul Decapitated tinut in Fabrica.
Actuala componenta: Cristian "stege" Stegeran voce, Mihai "pletos" Dinca la chitara, Adrian "piratu" Constantin chitara, Radu "le fat" Udroiu la bass si Mihai "misu" Petrosel la tobe.
Data evenimentului:   May 24, 2012  | 0 Comments  | 2584 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: L.O.S.T., Krepuskul, Malpraxis si Apa Simbetii in Bucuresti

COMENTARIUL TAU