LEAFBLADE si ABIGAIL in Bucuresti

TRUPE: Abigail, Leafblade

Cavalleria Events prezinta o noua serie de evenimente speciale sub numele  The Winter Waking Tour 2011Leafblade,  trupa ce a inflorit ca mijloc de exprimare acustica tulburatoare fiind rodul colaborarii dintre Sean Jude si Daniel Cavanagh de la Anathema , va concerta in preajma sarbatorilor din luna decembrie in Romania.

Cele trei  show-uri anuntate vor avea loc la pe 13 decembriela Brasov in Club Rockstadt, la Bucuresti in Club Wings pe 14 decembrie si la Galati in Club Zodiar pe 15 decembrie.

In concertul de la Bucuresti din Wings Club,  binecunoscuta trupa Abigail (atmospheric/doom/death/progressive )  va sustine un concert in calitate de invitat special al celor de la Leafblade.

 "Abigail are privilegiul de a deschide  recitalul celor de la Leafblade de pe data de 14 decembrie din clubul Wings din capitala printr-un set acustic special reprezentand versiuni reorchestrate ale pieselor acestora. Alaturi de Mihu (voce), Vlad (chitara), Alex (chitara) si Razvan (voce si chitara) se vor mai afla si Diana Miron (vioara) si Iulia Gheorghe (violoncel). Acest mini set acustic este doar primul dintr-o serie mai ampla pe care cei de la Abigail il pregatesc pentru 2012.Abigail

Sursa: Cavalleria Events
Data evenimentului:   December 14, 2011  | 0 Comments  | 2503 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: LEAFBLADE si ABIGAIL in Bucuresti

COMENTARIUL TAU