Marky Ramone’s Blitzkrieg la Bucuresti

Legenda muzicii punk, Marky Ramone, va sustine un concert extraordinar la Bucuresti. Evenimentul, organizat de Phoenix Entertainment, va avea loc în Jukebox Venue, în data de 9 aprilie 2012. În deschidere va urca pe scenă formatia Niste Băieti.

Marky Ramone a fost tobosarul primei formatii punk din lume, Ramones, timp de 15 ani de zile. Ramones este una dintre cele mai importante trupe din întreaga istorie a muzicii rock, fiind inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în anul 2002.
 
Concertul din Bucuresti face parte din turneul mondial “Marky Ramone’s Blitzkrieg Tour 2012“. Formatia care îl va însoti pe Marky Ramone în turneu cuprinde muzicieni de exceptie: Michael Graves (ex-Misfits) – solist vocal, Crazy Joe –chitară,  Graham vander Veen -bass .
 
Accesul în club se realizează începând cu ora 19:00.
Preţul unui bilet de intrare este de 60 lei asezat si de 40 de lei în picioare şi poate fi achiziţionat de pe www.eventim.ro sau din reţeaua Eventim (librariile Cartureşti şi Humanitas, magazinele DOMO, reţelele Cosmote, Orange şi Vodafone şi la Sala Palatului) .
Data evenimentului:   April 09, 2012  | 0 Comments  | 1738 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Marky Ramone’s Blitzkrieg la Bucuresti

COMENTARIUL TAU