N.E.G.A.T.I.V.: concert in Ageless Club

TRUPE: N.E.G.A.T.I.V.

Ageless Club invita publicul amator de metal la unul dintre ultimele evenimente metal al anului 2012. Azi, 21 decembrie are loc lansarea albumului de debut al thrasherilor de la N.E.G.A.T.I.V. In deschidere au fost invitate trupele Aquila si Apotheoses pentru a incinge atmosfera. Concertul incepe de la ora 20:00, iar accesul este liber. Programul poate fi citit mai jos:
19:00 - Acces public
20:00 - Apotheoses
21:00 - Aquila
22:00 - N.E.G.A.T.I.V.

N.E.G.A.T.I.V. este una dintre putinele trupe de thrash metal old school din Romania, iar primul lor material, un adevarat tur de forta, contine 5 compozitii proprii plus o preluare din patrimoniul cultural romanesc, create in perioada 2010 - 2012. Primul single lansat de pe album se numeste In Zadar si poate fi ascultat mai jos:

 

Aquila este un nume vechi in peisajul metal autohton, trupa fiind infiintata in Bucuresti in primavara anului 1990. Sound lor este axat pe heavy metal old school/power metal, fiind influentati de trupe precum Judas Priest, Iron Maiden, Queensryche, Primal Fear, Nightwish. De-a lungul timpului componenta a suferit nenumarate modificari, grupul activand pana in anul 1998. Leader-ul trupei, Leo Gherasim, resusciteaza Aquila in anul 2009, dupa 11 ani. Luna aprilie a noului an va marca intrarea in studio a trupei Aquila pentru a inregistra primul album.

 

Apotheoses tind sa devina o formatie de referinta in peisajul symphonic power metal din Bucuresti. Muzica lor poate fi mai bine definita ca avand un sound expansiv ghidat de vocea solistei si de partiturile de claviatura sustinute de o sectie ritmica solida. Tematica lirica fantastica cu inspiratie Lovecreftiana intregeste aerul mistic semnat Apotheoes.

 

Albumul a fost inregistrat la N.E.G.A.T.I.V.  STUDIO, iar mixul si masterul au fost facute de Iustin Petrescu. Artworkul albumului este creatia lui Catalin Petrescu.

Accesul cu aparate foto si video este permis. Este interzis consumul de bauturi din afara clubului.
 
Transport: tramvai 1 si 19/ autobuzele 116 si 323 (statia Cutitul de Argint), metrou (statiile Tineretului si Eroii Revolutiei).
 

Evenimentul este sustinut de Cavalleria Events/Underground Metal Resistance.
Sursa: Cavalleria Events

Data evenimentului:   December 21, 2012  | 0 Comments  | 1831 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: N.E.G.A.T.I.V.: concert in Ageless Club

COMENTARIUL TAU