NEW MODEL ARMY concerteaza la Bucuresti

TRUPE: New Model Army

IMIPLACEMIE si Hard Rock Café prezinta: concert New Model Army  - “Today Is a Good Day”.

Pe 26 februarie, la ora 21.30, New Model Army revine la Hard Rock Café intr-un concert ce face parte din turneul european de promovare a albumului Today is A Good Day.

Dupa succesul din noiembrie 2008, unul dintre cele mai bune produse post-punk ale Marii Britanii isi asteapta fanii la un nou concert. Trupa s-a format in 1980, in Bradford, fondatorii sai inspirandu-se in alegerea numelui de armata lui Oliver Cromwell. In 1645, aceasta a fost infiintata ca fiind prima armata in care activau soldati special antrenati, in locul civililor inrolati in caz de razboi. Trupele sale activau pe intreg teritoriul Angliei, nu doar in zonele de conflict. Ideea de omniprezenta in lumea muzicii a stat la baza alegerii acestui nume de catre solistul si chitaristul Justin Sullivan, cel care ii are alaturi pe Nelson (bass), Dean White (clape si chitara), Michael Dean (tobe si percutie), Marshall Gill (chitara) dar si pe Ed Alleyne-Johnson (vioara electrica) cu care au colaborat pentru single-ul de top “Vagabonds” si al carui aport se recunoaste pe albumele Thunder & Consolation si Impurity.

"Today Is A Good Day", albumul cu numarul 11, este un punct de plecare potrivit pentru cei care asculta New Model Army pentru prima data, dar si un motiv pentru fanii declarati de a se reindragosti de trupa care nu ii dezamageste niciodata. Un album ce demonstreaza ca New Model Army este una dintre cele mai incisive trupe din Regat, ce isi urmeaza destinul trasat acum 30 de ani.


Biletele s-au pus in vanzare la pretul de 50 RON si se pot achizitiona on-line pe www.eventim.ro , www.ticketfan.ro  si www.bilete.ro  precum si in retelele magazinelor Germanos, Vodafone si Euro GSM.
Data evenimentului:   February 26, 2010  | 0 Comments  | 1534 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: NEW MODEL ARMY concerteaza la Bucuresti

COMENTARIUL TAU