OST MOUNTAIN FEST 2011

TRUPE: Action Bass Tom Band, Akral Necrosis, Bolthard, Deathdrive, Deliver the God, Din Brad, Eufobia, Ka Gaia An, Keep Of Kalessin, L.O.S.T., Malpraxis, Mediocracy, Negura Bunget, Onslaught, Paradox (RO), Piatra, Sincarnate, Spiritual Ravishment, Taine, The Foreshadowing, True Mind, Winterhorde

Mai sunt doar doua saptamani pana la cea de-a doua editie a Ost Mountain Fest, singurul festival din Romania dedicat scenei metal undergound autohtone si internationale, eventiment open air ce se va intampla in zona verde a cetatii Rasnov, aflata langa micutul oras cu acelasi nume din judetul Brasov, in perioada 22, 23 si 24 iulie 2011. Incepand de astazi, 5 iulie 2011, organizatorii Ost Mountain Fest pun la dispozitie pelicula de prezentare a festivalului, care ofera detalii privind locatia, respectiv cateva dintre opiniile echipei organizatorice, totul atent filmat si montat de catre cel mai cunoscut artist roman din zona metal, Costin Chioreanu:

Avand in vedere ca zona Rasnov – Brasov se afla in centrul tarii, accesul catre zona de festival se poate face simplu, eficient si comfortabil, atat cu mijloacele de transport in comun (tren, autocar), cat si cu autoturismul personal.
Astfel, exista legaturi de tren si autocar din ora in ora pe directia Brasov – Rasnov, de asemenea exista zilnic douazeci de legaturi directe de tren dinspre capitala catre Brasov, zece legaturi directe de tren dinpre cel mai important oras al Transilvaniei, Cluj-Napoca, catre Brasov, de asemenea sapte legaturi directe de tren pe directia Sibiu – Brasov, o legatura directa de tren pe directia Iasi – Brasov, de asemenea cel putin doua legaturi zilnice cu trenul din orice localitate din Romania catre Brasov – Rasnov. Mai multe informatii despre legaturile feroviare pe www.mersultrenurilor.ro, de asemenea informatii legate de transportul cu autocarul gasiti pe www.autogari.ro.

Pentru cei care fac deplasarea cu autoturismul personal, va recomandam sa porniti devreme catre zona festivalului, in conditiile in care traficul in Romania, spre si dinspre Muntii Carpati, este de obicei aglomerat. Dinspre capitala, folositi varianta DN1A, respectiv DN1/E60. Foarte aproape de zona de festival, exista o parcare amenajata, unde spectatorii isi pot parca autoturismele personale, in limita spatiului disponibil.

Reamintim ca orasul Rasnov dispune de circa 1500 de locuri de cazare in hoteluri, hosteluri si pensiuni, de asemenea organizatorii Ost Mountain Fest pun la dispozitie doua zone de camping, ambele dotate cu toalete si securizate, unde spectatorii pot campa gratuit, pe baza bratarii de acces la festival, incepand cu dimineata zilei de vineri, 22 iulie, ora 8.00 am.

Editia din 2011 a Ost Mountain Fest include urmatoarele trupe pe afis: Keep of Kalessin (Norvegia), Dornenreich (Austria), Onslaught (Marea Britanie), Negura Bunget (Romania), Bolthard (Romania), The Foreshadowing (Italia),  Winterhorde (Israel), Damned Spirits’ Dance (Ungaria), Din Brad (Romania), Sincarnate (Romania), Taine (Romania), E-Force (Canada / Franta), Methedras (Italia), Spiritual Ravishment (Romania), Fen (Marea Britanie), Mediocracy (Romania), The Way of Purity (Suedia / Norvegia), Piatra (Romania, L.O.S.T. (Romania), Deathdrive (Romania), Eufobia (Bulgaria), Akral Necrosis (Romania), Spectral (Romania), Deliver the God (Romania), Apa Simbetii (Romania), Ka Gaia An (Romania), Laonlyness (Romania), True Mind (Romania), Put Solnca (Rusia), Insult (Polonia), Malpraxis (Romania), Action Bass Tom Band (Germania).

Biletele s-au pus deja in vanzare in vanzare, la pretul de 180 de lei pentru un abonament valabil pentru cele trei zile de festival, sau la pretul de 80 de lei pentru un bilet valabil o zi, preturi valabile pana la data de 21 iulie 2011, urmand ca direct la festival, pretul abonamentelor si biletelor sa creasca pana la 200 lei, respectiv 90 de lei pe zi.
Biletele sunt disponibile on-line in reteaua Biletoo.ro (plata valabila cu cradul sau ramburs / livrare prin curier), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul din Bucuresti, Brasov, Iasi, Timisoara, Focsani, Cluj-Napoca, Craiova, Galati si Constanta, Magazinul Muzica, Magazinul Unirii parter, Sala Palatului, Magazinul Victoria parter, Libraria Mihai Eminescu, Palatul Copiilor (toate din Bucuresti), de asemenea prin Axa Valaha Productions si filiala Bestial Records din Bucuresti.
 
P R O G R A M:


Ziua I – 22 Iulie, ora 16.00

KA GAIA AN
MALPRAXIS
SPECTRAL
THE WAY OF PURITY
PUT SOLNCA
ACTION BASS TOM BAND
PIATRA
DAMNED SPIRITS’ DANCE
THE FORESHADOWING
TAINE

Recital Scena Acustica:
DORNENREICH


Ziua II – 23 Iulie, ora 15.00

APA SIMBETII
TRUE MIND
DELIVER THE GOD
L.O.S.T .
SPIRITUAL RAVISHMENT
MEDIOCRACY
WINTERHORDE
BOLTHARD
E-FORCE
KEEP OF KALLESIN


Recital Scena Acustica:
LAONLYNESS


Ziua III – 24 Iulie, ora 15.00

ARZENAL
EUFOBIA
DEATHDRIVE
AKRAL NECROSIS
INSULT
SINCARNATE
METHEDRAS
FEN
NEGURA BUNGET
ONSLAUGHT

Recital Scena Acustica:
DIN BRAD

www.ostmountainfest.ro

Data evenimentului:   July 22, 2011  | 0 Comments  | 8128 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: OST MOUNTAIN FEST 2011

 • o "imparteala" pe zile, se poate?

  1. Posted by soulflyro | 22 Mai 2011 21:05
 • Cred ca organizatorii vor anunta programul pe zile in momentul in care line-up-ul e complet.

  2. Posted by Ella | 23 Mai 2011 00:05
 • 2 abonamente pentru 3 zile la OST Mountain Fest 2011 aici: http://iasi.inoras.ro/oferte_concursuri.htm
  Concursul se incheie pe 18 iulie.

  3. Posted by Oana Navodaru | 06 Iulie 2011 10:50
COMENTARIUL TAU