Reaping Death Tour 2010: WATAIN / DESTROYER 666 / OTARGOS la Bucuresti

TRUPE: Destroyer 666, Watain

marti, 12 octombrie 2010, ora 19.00
The Silver Church (Bucuresti, Calea Plevnei 61) www.tscarena.ro

Desi nu foarte des mentionati de presa de profil din Romania, membrii trupei suedeze Watain au capatat deja statutul de cult-band al scenei extreme, fiind considerati, pe buna dreptate drept cea mai importanta trupa black metal scandinava a mileniului trei. Cu trei albume de studio foarte bine cotate, posesori ai unui contract cu una dintre cele mai importante si apreciate case de discuri dedicate productiilor extreme, Season of Mist, de asemenea prezenti pe scena oricarui festival important din Europa si Statele Unite in ultimii ani, Watain ajung pentru prima data in Europa de Est, in cadrul "Reaping Death Tour" de promovare a ultimului lor album de studio Lawless Darkness lansat in prima parte a lui iunie 2010 si beneficiar al unora dintre cele mai entuziaste reactii atat din zona media, cat si din partea fanilor. Si pentru ca acest turneu european sa fie unul unic pentru perimetrul extrem, alaturi de Watain, de asemenea pentru prima data in turneu in Europa de Est, vor participa australienii de la Destroyer 666, fara indoiala cel mai important nume ale scenei extreme de la antipozi, trupa ce a lansat unul dintre cele mai apreciate albume din 2009, Defiance, de asemenea lansat prin intermediul casei de discuri franceze Season of Mist. Este pentru prima data cand in Romania ajunge un turneu cu doua trupe foarte actuale ale scenei extreme, trupe care au marcat ultimele doua decade cu albume de o intensitate si valoare greu de contestat, doua trupe care au influentat decisiv directia actuala a scenei metal, de la thrash la black. Nimic nu va mai fi la fel nici pentru fanii romani dupa concertul din 12 octombrie 2010, singura aparitie live a acestei familii infernale pe scenele autohtone, concert ce va avea loc in cel mai elegant club al capitalei, The Silver Church, singurul loc indeajuns de potrivit pentru ca acest concert sa se desfasoare in cele mai bune conditii, de asemenea pentru ca aura mistica a oricarui ritual live semnat de Watain si Destroyer 666 sa nu fie compromisa. 

WATAIN
www.templeofwatain.com   www.myspace.com/watainofficial
DESTROYER 666
http://www.destroyer666.net   www.myspace.com/destroyer666band

Evenimentul este organizat de Axa Valaha Productions, in colaborare cu Ribcage Booking, doua agentii aflate din nou alaturi, dupa concertul extrem de reusit, dar si foarte controversat din vara anului trecut, cand headlineri au fost God Dethroned.


Biletele la concertul din 12 octombrie 2010, din clubul The Silver Church , sunt disponibile in continuare la pretul de 50 de lei prin Axa Valaha Productions (axa666@yahoo.com, tel.0721.107776), prin filiala din Bucuresti a Bestial Records (titus@bestial.ro) sau direct din H&H Rock Bar (Bucuresti, str.Occidentului nr. 1), unde joi, 9 septembrie, incepand cu ora 20.00 se va desfasura si primul warm-up party oficial al concertului Watain/Destroyer 666/Otargos, cu ocazia aniversarii de un an a serii tematice "From Thrash to Black". Pentru persoanele din provincie, biletele sunt disponibile in sistem ramburs, prin Axa Valaha Productions, la pretul biletelor adaugandu-se taxele postale. Reamintim ca cele 50 de bilete speciale, epuizate deja, vor aduce cate un poster al turneului, semnat de catre cele doua trupe headliner, fiecare cumparator in parte urmand a intra in posesia acestui suvenir inedit direct in seara concertului, la intrare.

Warm-up party-ul Watain/Destroyer 666 din aceasta saptamana va fi urmat in data de 26 septembrie de un warm-up concert, de asemenea la The Silver Church, unde alaturi de trupele autohtone Psychogod si Progeria, vor performa si invitatii speciali ai serii, thrasherii britanici Furnaze si deatherii germani de la Delusive Dawn. Posesorii de bilete la concertul Watain / Destroyer 666 vor beneficia de un discount consistent la pretul biletului pentru acest concert "de incalzire"...

Concertul Watain/Destroyer 666/Otargos este organizat si produs de Axa Valaha Productions si Ribcage Booking. Mai multe informatii la tel. 0721.107776 sau email / YM axa666@yahoo.com

Data evenimentului:   October 12, 2010  | 0 Comments  | 3051 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Reaping Death Tour 2010: WATAIN / DESTROYER 666 / OTARGOS la Bucuresti

COMENTARIUL TAU