Reverberant Waves Evening: LABURINTHOS si DORDEDUH concerteaza in Suceava

TRUPE: Dordeduh

Dupa Brasov si Bucuresti, DonisArt poposeste acum si in Suceava! Reverberant Waves Evening este Seara Speciala care va oferi oportunitatea participantilor de a savura doua recitaluri complet diferite, atat ca structura, cat si ca interpretare.

LABURINTHOS este un proiect sucevean format din 6 persoane ce s-au adunat acum mai bine de un an sub acelasi acoperis muzical pentru a promova un concept nemaintalnit pana acum in Romania: Labyrinthine Bluewave.
Cu multe influente din trupe Underground, LABURINTHOS a reusit sa-si contureze propria abordare muzicala, pe care doreste sa o impartaseasca cu toti cei prezenti, printr-un show greu de incadrat stilistic. O piesa se poate asculta deja pe myspace (masterizata de Hupogrammos/DORDEDUH), urmand ca altele sa fie postate in saptamanile ce urmeaza. Aura melancolica aminteste pe alocuri de THE 3rd AND THE MORTAL, dar se regasesc pasaje si din IN THE WOODS…, STILLE OPPROR, KAUAN sau NERONOIA. Mixul de voci lasa de cele mai multe ori locul unor pasaje foarte atmosferice, ghidate de un keyboard bombastic, care comunica inteligent cu solo-uri de chitara extrem de apasatoare si o baterie care se incapataneaza a nu respecta nici un ritm clasic. Bassul intervine rar intr-un mod vizbil dar cand o face da acea sobrietate necesara unui sunet ce graviteaza in jurul sferei Dark.
http://www.myspace.com/laburinthosband

DORDEDUH este trupa celor doi mentori din NEGURA BUNGET, Hupogrammos si Sol Faur, care, in urma cu un an, au pus bazele acestui superinteresant proiect Transcendental Black Metal. Este, cu siguranta, cea mai captivanta trupa autohtona de la care atat fanii vechiului NEGURA BUNGET cat si cei mai noi din bransa Metalica au foarte mari asteptari. Interesul acestora s-a vazut in Bucuresti, la prima lor aparitie live, unde au venit si multi jurnalisti de specialitate din intreaga Europa pentru a imortaliza evenimentul. Dupa Echoes From Transcendence Evening din ianuarie, timisorenii colaboreaza din nou cu DonisArt, de data aceasta prezentand oficial prima lor realizare, EP-ul “Valea Omului”, aparut la inceputul lunii septembrie la label-ul german Prophecy Productions. Concertul acestora va dura peste 60 de minute, in care vor interpreta atat piese ce vor aparea pe noul album dar si secvente celebre pe care cei doi le-au compus in decursul anilor sub bannerul NEGURA BUNGET. In formula de sextet, alaturi de propriul sunetist, DORDEDUH pregateste fanilor un concert exploziv, un melanj inspirat intre arsenalul clasic metalifer si instrumente traditionale ca tulnic, xilofon, toaca… 
Hupogrammos a cantat o singura data in Suceava, in urma cu circa 15 ani, intr-un concert memorabil pentru veteranii Metal suceveni, alaturi de Negru, cu proiectul WICCAN REDE, care ulterior s-a transformat in NEGURA BUNGET.

DORDEDUH va aduce tricouri personalizate dar si prima lor realizare, vinilul aparut in doar 500 de exemplare, din care jumatate s-a vandut deja in regim de pre-order.
Dupa recital, trupetii vor fi bucurosi sa stea de vorba cu fanii de toate varstele despre muzica creata de ei si nu numai.
http://www.myspace.com/officialdordeduh

Toti participantii la Reverberant Waves Evening vor avea posibilitatea de a pleca acasa cu CD-uri Metal si nu numai, oferite gratuit de organizatori prietenilor Serii Speciale.
Mai mult, dupa terminarea celor 2 concerte, cei prezenti vor putea vizualiza in premiera reprezentatia integrala AGALLOCH, sustinuta in urma cu cateva luni in Centrul Cultural Reduta din Brasov.
Evenimentul va avea loc sambata, 30 octombrie 2010, in Clubul Vox, situat la subsolul Casei de Cultura din Suceava, accesul fiind permis incepand cu ora 20.00.
Pretul unui bilet este de 20 lei si va putea fi achizitionat la intrare.
Va asteptam!
http://www.donisart.ro

Eveniment: REVERBERANT WAVES EVENING
Trupe participante: LABURINTHOS, DORDEDUH
Locatie: Clubul Vox, Casa de Cultura, Suceava
Data: 30 octombrie 2010, ora 20.00
Organizator: DonisArt
Bilet: 20 lei
Distributie: la intrare
Detalii: http://www.donisart.ro

Sursa: DionisArt
Data evenimentului:   October 30, 2010  | 0 Comments  | 3240 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Reverberant Waves Evening: LABURINTHOS si DORDEDUH concerteaza in Suceava

COMENTARIUL TAU