Rock the City 2013: ENSLAVED, TRIVIUM, RAMMSTEIN

TRUPE: Bullet for My Valentine, Enslaved, Rammstein, Trivium

Festivalul Rock the City 2013 va avea loc in 27 si 28 iulie, la Romexpo, Bucuresti.

In programul festivalului Rock the City 2013 au mai fost confirmate trei noi trupe. Trivium, Enslaved si Spineshank, se alatura line-up-ului ce mai cuprinde Rammstein si Bullet For My Valentine.

Festivalul va avea loc la Complexul Romexpo din Bucuresti in perioada 27-28 iulie 2013.

Dupa prima aparitie la Bucuresti (Sonisphere 2010), trupa germana tanz-metal a castigat si mai multi fani in Romania, pentru ca dupa un concert Rammstein povestesti zile in sir despre cum a fost si incerci sa fredonezi muzica germanilor timp de cateva saptamani. Impactul este atat de puternic pentru ca Rammstein este o imbinare perfecta de muzica, energie, forta si spectacol.

Catalogata ca una dintre cele mai mari trupe de show din lume (a atras atentia chiar marilor regizori de film ai lumii, care au implicat trupa in diverse proiecte), Rammstein atrage atat prin forma, cat si prin continut. In afara de variatele efecte pirotehnice, elemente de recuzita mereu surprinzatoare, mastile cu diferite conotatii, plecarile prin multime si atmosfera incredibila, un show Rammstein aduce publicul foarte aproape de trupa, facandu-l, practic, parte in spectacol.
Continuand principiul "alte trupe canta, Rammstein arde!", Rammstein revine la Bucuresti in 2013, cu un nou spectacol, numai la Rock The City!

Bullet For My Valentine, cea mai spectaculoasa trupa metalcore din lume, vine pentru prima data in Romania la cel mai mare festival al verii, Rock The City 2013.Trupa galeza va sustine un recital extraordinar in cea de-a doua seara a festivalului – 28 iulie.

Bullet For My Valentine a fost infiintata in 1998, in oraselul Bridgend, din Tara Galilor, sub numele initial de Jeff Killed Jack. Dupa cativa ani in care a cantat cover-uri heavy metal si grunge, formatia si-a schimbat numele si – cel mai important – a reusit sa obtina un contract cu Sony BMG. In prezent, trupa compusa din Matthew "Matt" Tuck (solist vocal, chitara ritmica), Michael "Padge" Paget (chitara, voce), Jason James (chitara bass, voce) si Michael "Moose" Thomas (tobe), are peste trei milioane de albume vandute si pana sa ajunga la Bucuresti, va lansa un nou album.

Data evenimentului:   July 27, 2013  | 0 Comments  | 2021 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Rock the City 2013: ENSLAVED, TRIVIUM, RAMMSTEIN

COMENTARIUL TAU