SUICIDE SILENCE in Bucuresti

TRUPE: Cap De Craniu, Deliver the God, H 8, Suicide Silence

Grupul american Suicide Silence va ajunge in premiera in Romania in cadrul unui concert ce va avea loc duminica, 22 iulie in club Fabrica din Bucuresti cu ocazia celei de-a doua editii Mighty Owl Festival, un eveniment prezentat de Brave HardCore Booking, Mighty Owl Productions si Club Fabrica.

Line-up-ul evenimentului:

Suicide Silence (US)
H8 (RO)
Cap de Craniu (RO)
Deliver The God (RO)


Sute de mii de albume, numeroase premii la nivel international, turnee masive alaturi de cele mai mari nume ale scenei metal, acestea sunt doar cateva din motivele pentru care Suicide Silence este in acest moment una din cele mai cunoscute si in acelasi timp apreciate formatii ale scenei contemporane metal.

Avand la activ turnee alaturi de Meshuggah, Korn, Slipknot, Deftones, Sepultura, Cannibal Corpse sau Suffocation, grupul american isi mentine pozitia de lider si promotor incontestabil al scenei deathcore.

Suicide Silence vor ajunge in aceasta parte a Europei pentru o serie de showuri exclusive in Romania (pe 22 iulie la Bucuresti, Club Fabrica si 23 iulie la Cluj-Napoca, Gambrinus Pub), Ungaria si Polonia, concerte ce fac parte din turneul de promovare a celui mai nou album intitulat The Black Crown, disc ce a debutat pe locul 28 in Billboard 200 si pe locul 3 in topul Billboard Hard Rock Albums.

Suicide Silence si-au demonstrat de nenumarate ori statutul si potentialul. In mai putin de cinci ani trupa a reusit sa devina un nume recunoscut si apreciat la nivel international, cele trei materiale full-length lansate pana in prezent fiind catalogate drept revolutionare pentru scena contemporana metal.

Black Crown, cel mai recent album, este descris de solistul Mitch Lucker drept un mesaj impotriva unui sistem religios corupt. 'Nu incerc sa distrug credintele celor din jur - este vorba de mine si viata mea. Inca am anumite credinte insa in acest moment din viata sunt mult mai deschis catre adevar.'

Discul contine si doua colaborari cu solistii Jonathan Davis (Korn) si Frank Mullen (Suffocation).

Muzical, Suicide Silence sunt calalogati drept lideri ai genului deathcore, un hibrid death metal si metalcore.

Biletele pentru concertul Suicide Silence la Bucuresti au fost deja puse in vanzare on-line pe www.rezervariclub.ro. Platesti online cu cardul unul sau mai multe bilete, primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului alaturi de prietenii tai.

Incepand de saptamana viitoare biletele vor putea fi achizitionate si fizic in toata tara via Biletoo.ro la toate punctele de distributie.


Alte trupe prezente la Mighty Owl Festival vor fi confirmate in cel mai scurt timp.

Bilete vor putea fi gasite la urmatoarele preturi:

35 Lei - pana in data de 1 iulie (un numar limitat de 200 de bilete)
50 Lei - pana in data de 22 iulie
60 Lei - La intrare in ziua concertului

Sursa: Mighty Owl Productions
Data evenimentului:   July 22, 2012  | 0 Comments  | 2698 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SUICIDE SILENCE in Bucuresti

COMENTARIUL TAU