WHITE WALLS: lansare album 'Mad Man Circus'

TRUPE: White Walls

Pe data de 12 octombrie 2010 Asiluum si Bring The Noize va invita, in club Control din Bucuresti, la lansarea de disc White Walls - Mad Man Circus. Acest produs, precum si aparitia sa pe piata reprezinta materializarea eforturilor sustinute timp de mai bine de un an de catre trupa White Walls, Marius Costache (mixaj, mastering) si Costin Chioreanu (grafica, design).
Asadar, albumul debut al noii revelatii a scenei underground din Romania, White Walls, va aparea pe piata atat sub forma de cd cat si in format electronic ca si download gratuit, asa cum Asiluum.com ne-au obisnuit in ultimii 2 ani.
Varianta on-line a albumului se va putea descarca de pe www.asiluum.com incepand cu 1 octombrie 2010.

Mad Man Circus prezinta o latura muzicala ce nu a mai fost explorata in trecut pe teritoriul Romaniei, o combinatie intre momentele explozive de tip Protest The Hero si cele melancolice in spiritul Between The Buried and Me.

Va asteptam asadar pe data de 12 octombrie, in Club Control, acolo cand vom avea si o alta premiera: prima editie a serilor speciale Asiluum, un eveniment ce va avea parte si de continuitate, prin bunavointa Bring The Noize, si va avea loc lunar, in fiecare prima zi de marti a lunii. Tot in cadrul acestui eveniment ii veti putea vedea live si pe craiovenii de la Semiosis, o alta descoperire Asiluum, o trupa care si-a facut deja fani si pegateste noi surprize.

In cadrul evenimentului se vor gasi de cumparat atat albumul de debut White Walls - Mad Man Circus, tricouri cat si alte produse Asiluum.

Sursa: Twilight13Media
Data evenimentului:   October 12, 2010  | 0 Comments  | 2655 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: WHITE WALLS: lansare album 'Mad Man Circus'

COMENTARIUL TAU