interviuri rock

Interviu Avskild

Interviu Avskild
TRUPE : Avskild

Mai intai de toate cui i-a venit ideea infiintarii acestei trupe?

Practic ideea mi-a venit mie de cand am plecat din Kratos. De fapt ideea o aveam mai demult, eu am cantat in Kratos si a fost fain pentru momentul respectiv ; dupa ce am plecat insa, tot ce am facut a fost pentru trupa asta. Ea exista din 2001, e definitvata din februarie anul asta, piesele fiind realizate doar in cateva luni.

Sa inteleg deci ca e o trupa in adevaratul sens al cuvantului si nu un proiect, stiind faptul ca toti membri trupei au cantat sau canta si in ale gasti?

Nu este un proiect, membri trupei Avskild sunt profund dedicati, e o trupa in adevaratul sens al cuvantului si vrem sa facem din ea o trupa care sa iasa cu capul sus afara, atat in Romania cat si in scena europeana.

Urmatoarea intrebare logica, pe cand primul demo sau album?

Acum o saptamana am tras niste piese pentru un demo, care vor aparea intr-o saptamana, doua, o sa le punem pe site, o sa facem tot ce trebuie si undeva pe la jumatatea anului, nu as putea sa precizez acum o data sau chiar o luna anume, o sa scoatem si albumul complet.

Aveti in plan un videoclip?

Da, avem ideea si dupa ce tragem piesele profi pentru album o sa lucram si la videoclip.

Cum a parut de pe scena primul concert Avskild?

Super. Asteptam chestia asta de foarte mult timp, de 3 ani, ne-am gasit foarte bine toti impreuna, eu zic ca am cantat omogen si cred ca ne-am simtit toti superb, eu personal m-am simtit extraordinar. Si pentru un prim concert am avut un suport fantastic din partea publicului, asta a fost ok si a facut sa mearga lucrurile exact cum planuisem.

Alte planuri de concerte in viitorul apropiat ?

Urmatorul ar fi in aceeasi formula poimaine la Craiova, dupa care urmeaza sa vedem care e starea actuala a evenimentelor de gen din Bucuresti sau din tara si sa fim chemati. Vrem sa cantam cat mai mult si aici si afara.

Iti las tie ultimul cuvant

Cuvantul meu e simplu, suntem niste oameni care traim o secunda intre alte doua secunde si chestia asta trebuie sa o facem cat mai bine, cat mai adanc, si sa nu ne gandim neaparat la ce e maine si mai mult la ce e azi si ce poate deveni acel azi.

Autor: Dragos P.
Vezi galeriile trupelor: Avskild

   April 14, 2004  | 0 Comentarii  | 5331 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Interviu Avskild

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Interviuri